• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2020

19:25

(FOTO) CECA POBEGLA IZ SRBIJE! Posle krsne slave i pomena Arkanu NAPUSTILA ZEMLJU! Evo sa kim PROVODI VREME!

Estrada

(FOTO) CECA POBEGLA IZ SRBIJE! Posle krsne slave i pomena Arkanu NAPUSTILA ZEMLJU! Evo sa kim PROVODI VREME!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović do kraja 2019. nanizala je brojne uspehe, pa je i novu 2020. počela u istom svetlu. Međutim, nakon krsne slave, a onda i pomena Željku Ražnatoviću Arkanu zajedno sa sestrom otputovala je na Kipar, baš kao što je i bila najavila jednom prilikom

Ona je tada rekla kako se uvek opusti do daske u svojoj kući, te u pogledu na more i u tišini.

OVO ĆE MARKA MNOGO ZABOLETI! Luna otkrila da je VIŠE VOLELA SLOBU nego njega! Đoganijeva se potom ZAREKLA DA VIŠE NEĆE...

ŠIKLJALA KRV PO LICU! Poznata folkerka izbodena - Uznemirila fanove na Instagramu!

Foto: printscreen instagram

- Ova godina je bila i više nego sjajna. Lepi događaji su se nizali. Kao i svake godine, 15. januara porodično izlazimo na groblje kako bismo obeležili godišnjicu smrti mog supruga Željka, a nakon toga sa sestrom Lidijom odlazim na odmor. Imala sam priliku da uživam na mnogim egzotičnim destinacijama, ali najlepše se odmorim na ovom ostrvu. Nigde nije lepše nego u svojoj kući. Uživam u miru, pogledu na more i tišini. Čini mi se kao da ljudi osete da nisam u Srbiji, pa mi i telefon manje zvoni kada sam na Kipru -  rekla je Ceca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija