• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2020

23:15

JELENA NIJE BILA U PLANU? Duško odveo ćerke na odmor - Karleuša ostala SAMA u Beogradu!

Estrada

JELENA NIJE BILA U PLANU? Duško odveo ćerke na odmor - Karleuša ostala SAMA u Beogradu!

Podeli vest

Pukla tikva?

Fudbaler Duško Tošić je prošle nedelje otputovao sa ćerkama Atinom i Nikom u Dubai, dok je njegova supruga Jelena Karleuša ostala u Beogradu.

BIĆE VESELO! Veliki šef smislio IZAZOV koji se neće svideti svim zadrugarima! (VIDEO)

Ovo je prvi put da par nije zajedno na odmoru. Čak su i prošle godine u jeku skandala sa Ognjenom Vranješom bili u Dubaiju. Tada je Jelena redovno objavljivala fotografije sa suprugom, dok to ovog puta nije slučaj. 

ANABELA UZELA LUNI HIT - skandal u porodici! Pesma je napisana za Đoganijevu - Atijasova kad je čula, odmah je zgrabila i prva SNIMILA!

Foto: printscreen instagram

Da li je odnos Duška i Jelene na staklenim nogama ili je u pitanju sporazumna odluka da on ode sa ćerkama na odmor, ostaje da nagađamo. Jedno je sigurno - devojčice uživaju u jakom suncu, dok u Srbiji vlada minus.

TREĆA SREĆA POSLE ŠAŠIĆA I LUKASA! Sonja upecala novog pevača, ovoga puta UDAJE SE ZA...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija