• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

29.01.2020

19:50

NEPRISTOJNA PONUDA? Bogataš ŽELI Viki Miljković na tri sata - Od nje traži DA URADI SAMO OVO!

Estrada

NEPRISTOJNA PONUDA? Bogataš ŽELI Viki Miljković na tri sata - Od nje traži DA URADI SAMO OVO!

Podeli vest

Ona mu je omiljena pevačica

Viki Miljković godinama je u srećnom braku sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, ali i dalje ima muškaraca koji bi sve učinili samo da je upoznaju.

ONU SU NA CRNOJ LISTI! Evo zašto Ceca NE MOŽE DA IMA AMERIČKU TURNEJU - Poznati pevač TAKOĐE MUČI ISTU MUKU!

Jedan od njih je i M. R.  koji živi u Novom Pazaru i želi da da čitavo bogatstvo samo da mu pevačica zapeva na proslavi povodom rođenja sina. Za to ima i poseban razlog. Naime, članica žirija „Zvezda Granda“ njegova je neostvarena ljubav iz mlađih dana, pa pošto mu je tada bila nedostupna, sada kad je postao uspešan biznismen, želi da odreši kesu i za njen nastup iskešira čak 30.000 evra.

Foto: Printscreen You Tube

- Viki je najbolja pevačica svih vremena. Ne krijem da sam bio, a i dalje sam, ludo zaljubljen u nju. To znaju i sve moje žene. Kad sam bio mladić, voleo sam da je slušam i gledam. Kad god bih je video na nekom veselju, plašio sam se da joj priđem jer je s njom uvek bio njen muž. Ne želim da kvarim njenu sreću, ipak, poštujem je iznad svega, ali ona će zauvek biti u mom srcu. Što je starija, to je bolja, ženstvenija i lepša žena. Ma, ona je prava diva, kakva Ceca, Jeca, ova ili ona. Viki je zakon za sve njih sa estrade - kaže ovaj biznismen, koji ima plan kako da dovede Viki.

BEZ LUNE UPAO U VELIKE DUGOVE! Marko Miljković MORA DA PRODA OVO - Bez Đoganijeve mu PROPAO BIZNIS?

Foto: printscreen

- Pevala je na svadbi kod mog prijatelja, i to više puta. U Srbiji i Švajcarskoj. Od njega ću da uzmem broj i da je angažujem za svoje veselje, koje planiram za proleće, kad mi se rodi sin. Verujte mi da se više radujem tome da je vidim kod mene na slavlju nego što pravim veselje povodom rođenja deteta. Takav sam, šta da radim. Hvala bogu, imam decu, neka su živa i zdrava, mom nasledniku ništa neće faliti, ali ako pristane da za moju dušu dođe i otpeva nekoliko pesama, onda mogu da umrem - završava naš sagovornik


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

I ja sam bogatas i bizismen u Austriji ali nema te zene koju bih platijo za moje tesko zaradjene pare jel ako si covek i lep imas sve.Jer te koje imaju vezu samo radi novca ta za mene nije zena i domacica nego zena sa prodatim srcem .

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija