• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

31.01.2020

15:50

NATAŠA BEKVALAC KUPILA STAN OD 300.000 EVRA - u ELITNOM delu grada, a u njemu nema OSNOVNU STVAR koja je potrebna SVAKOJ ŽENI

Estrada

NATAŠA BEKVALAC KUPILA STAN OD 300.000 EVRA - u ELITNOM delu grada, a u njemu nema OSNOVNU STVAR koja je potrebna SVAKOJ ŽENI

Podeli vest

Nije štedela novac kada je novi dom u pitanju.

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je prodala nekretninu koju je posedovala u Beogradu u elitnom naselju, i odselila se u Novi Sad gde je kupila novi stan. I dok sve zanima u kakvom luksuzu se novosadska barbika baškari, ona je otkrila da u svom stanu nema ono bez čega ne može ni jedna žena.

ODA ŽENSKOJ SOLIDARNOSTI! Nataša otkrila ime PRVOG GOSTA NA KONCERTU - na oduševljenje mnogih!

(ANKETA!) One su ODUŠEVILE sve prisutne svojim stajlingom, a sada je RED NA VAS DA GLASATE!

- Nemam ogledalo u kući. Ima samo Hana ogledalo u svojoj sobi, na kozmetičkom stočiću. Ponekad odem samo kod nje da se ogledam - priznala je Nataša u jednoj emisiji.

Foto: informer.rs

- Ogledalo nemam jer smo stali sa radovima u kući. Ostalo nam je još da kupimo ogledala, tako da se zaista ne ogledam nikad. Moram da priznam da mi je mnogo lakše otkad se ne gledam u ogledalu - dodala je Bekvalčeva, pa uz osmeh, u svom maniru.

ONI SU OSVOJILI NAGRADE NA MAC 2020: Pevač godine je Saša Matić, a Nataša Bekvalac dobila priznanje za najbolji muzički video! (FOTO)

PIJAN IM DOBACIVAO, UŽIVO U PROGRAMU! Nataša i Emina doživele NEPRIJATNOST dok su gostovale u Amidžiju - uznemiravao ih dok su pevale!

- Ogledalo zaista nekada ume da bude tvoj surovi prijatelj - rekla je ona.

Foto: tv pink printscreen/Paparazzo lov

Podsetimo, kako se već pisalo Bekvalčeva je za stan izdvojila pozamašnu sumu novca, čak 300.000 evra. Stan ima 150 kvadrata i sobu posebno za dadilju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misa

pre 4 godine

Cestitam ! Ako placa porez i ako je na navedeni iznos takodje placen porez zelim da kupi ulicu...

Jaaa

pre 4 godine

Danas kukam kako nemam, sutra dam za stan 300.000e, prekosutra se udam dobro, dan kasnije izbacim pesmu, potom se razvedem i onda izbacin album... to je zivot novosadske barbike, posten krvavo zaradjen oporezovan novac u iznosu od 300.000eura se pojavio..... prodala stan u Bg pa dodala jos toliko da kupi u NS.... zena komedija, nije ni cudo sto jeljudima muka od nje....

Nesa

pre 4 godine

Nema ona gram mozga .sve covek moze nekom da da.da kupi ali pamet nemoze.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija