• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet

01.02.2020

08:16

SAŠU KOVAČEVIĆA PRIVELA POLICIJA? Pevača skinuli sa REDOVNOG LETA i odveli ga...

Estrada

SAŠU KOVAČEVIĆA PRIVELA POLICIJA? Pevača skinuli sa REDOVNOG LETA i odveli ga...

Podeli vest

Saša Kovačević želeo je da otputuje u Dominikansku Republiku, sa bratom Radetom i ostatkom ekipe zbog snimanja, ali mu se desila jedna neprijatnost

Pevač nije ni slutio kakav će ga maler poterati.

NIKAD NEĆEŠ IMATI SREĆU SA NJIM: Janjuš se ovim rečima obratio Ivi, pa je poslao u IZOLACIJU! (VIDEO)

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!

 - Saleta je na aerodromu u Njujorku privela policija! Došlo je do neke zabune, pa su ga skinuli sa redovnog leta i odveli u posebnu prostoriju i zadržali par sati, taman da mu let za Dominikanu propadne -  otkrio je izvor za "Svet" prenose mediji i dodao da je pevač odmah pitao šta nije u redu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Dec 26, 2019 at 9:49am PST

 

NEKADA SU BILE KAO SESTRE! Slavica i Tanja Savić su IZDALE PESMU U ISTO VREME! Jedna je u TRENDING, druga NE - evo šta Ćukteraševa kaže o tome (VIDEO)

(FOTO) AUUU, KAKO VRTE KOŽICU! Isplivala PRIVATNA FOTKA Brene i Bobe...Pogledajte ŠTA RADE! Neverovatno!

"Odgovor je bio da je to deo rutinske kontrole i da su pooštrene mere opreza. Ubrzo mu je policija vratila dokumenta, saopštila da je sve u redu i da može da nastavi put."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija