• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2020

12:41

DRAMA U VILI PAROVA! Voditeljka URLALA na Kiki - ponizila je ŽESTOKO pred nacijom! Nikolićeva HOĆE RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM!

Estrada

DRAMA U VILI PAROVA! Voditeljka URLALA na Kiki - ponizila je ŽESTOKO pred nacijom! Nikolićeva HOĆE RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM!

Podeli vest

Agresivno se ponašala

Svim gledaocima popularnog TV formata "Parovi" poznato je da Kiki Nikolić ima problema sa viškom kilograma. Stanovnica luksuzne vile je za vreme sastanka skakutala, a tlo i sto su podrhtavali kao posledica njenog kretanja.

MILJANA POBEGLA IZ ZADRUGE?! Kulićeva ni ove sezone nije mogla da IZDRŽI - LOMILA SVE PRED SOBOM, zaboravila na malog Željka!

Foto: TV Happy

Voditeljka Jelena Maćić opomenula je Nikolićevu da prekine sa agresivnim pomeranjem.

- Kiki, nemoj skakati, sve se trese! - upozorila je Jelena učesnicu "Parova", ali ona je nastavila da skače i da se pravda:

HLADAN TUŠ! Pukla bruka kad su zadrugari čuli koliko ima glasova - NI POBEDA U IGRI MU NIJE POMOGLA! Svi su u šoku - EVO KO JE FAVORIT NACIJE!

Foto: TV Happy

- Jelena, moram da se izvinim Merlinu jer se večeras nisam lepo ponašala. Izvini, Merline, promeniću se - obećala je Nikolićeva produkciji.

- Kiki, moraš da smršaš! Hrani se izbalansirano i vežbaj!

EVO KOLIKI HONORAR IMA! Marko otkrio ZAŠTO je ušao u Zadrugu, a evo šta mu je LUNA na to rekla - Prvo sam njoj javio...

Foto: TV Happy

Nikolićeva je pokušala da nađe opravdanje za višak kilograma, te je izjavila:

- Ja bih da vežbam, ali sam sve sprave pokvarila - zaključila je šaljiva Kiki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija