• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.02.2020

10:58

(FOTO/VIDEO) TUŽNA GODINA BEZ ŠABANA ŠAULIĆA! Porodica daje pomen kralju narodne muzike, udovica Goca nije mogla sa sakrije SUZE

Estrada

(FOTO/VIDEO) TUŽNA GODINA BEZ ŠABANA ŠAULIĆA! Porodica daje pomen kralju narodne muzike, udovica Goca nije mogla sa sakrije SUZE

Podeli vest

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, tragično je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći 17. februara prošle godine u Nemačkoj. Članovi porodice, kolege i prijatelji okupili su se danas u Aleji zaslužnih građana kako bi dali jednogodišnji pomen ovom legendarnom pevaču, koji je iza sebe ostavio brojne hitove narodne muzike po kojima ćemo ga pamtiti

Nešto pre 11 časova na groblju se okupio veliki broj poštovalaca lika i dela Šabana Šaulića, oni koji su ga najviše voleli i oni koji su mu se divili. Njegova ćerka Sanela došla je među prvima.

ŠOK ISPOVEST UDOVICE! Jedna stvar je NEJASNA u slučaju ŠABANOVE SMRTI - Šaulići će morati da je objasne! Sa Gordanom se NE ČUJEM, prekinule smo VEZU

ŠABANOVA UDOVICA IZDALA PORODIČNU VILU NA DEDINU! Gordana uzima BASNOSLOVNU SUMU MESEČNO, a ovo joj je bilo NAJVAŽNIJE!

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Nekoliko minuta nakon Sanele stigli su Šabanov sin Mihajlo i pevačeva udovica Gordana, koja je nosila velike, crne naočare, ali nije mogla da sakrije suze i jecaje.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, kumovi i kolege Šabana Šaulića, nisu mogli da sakriju koliko su skrhani činjenicom da njega više nema, a čim su stigli na groblje, u zagrljaj im je pala Goca. Šabanova ćerka Ilda Šaulić stajala je sa strane, sa velikim crnim naočarima, koje su sakrivale suze, a sve vreme podršku joj je davao njen suprug Bojan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija