• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

11.02.2020

17:56

NIKOME NIJE PALO NA UM DA JE TO ONA! Planetarno poznata ADEL ŠOKIRALA IZGLEDOM - KAKVA TRANSFORMACIJA, sada je prava BOMBA!

Estrada

NIKOME NIJE PALO NA UM DA JE TO ONA! Planetarno poznata ADEL ŠOKIRALA IZGLEDOM - KAKVA TRANSFORMACIJA, sada je prava BOMBA!

Podeli vest

Niko nije mogao da veruje!

Adel je smršala skoro 20 kilograma, a lični trener otkriva da je za to ipak najzaslužnija ishrana.

NEMAJU SRAMA! Rođaci Esme Redžepove TRAŽE SVOJ DEO NASLEDSTVA ! 47-oro DECE ĆUTI! OTIMANJE BOGATSTVA!

Otkako se pojavila, Adel je imala višak kilograma, pa je njena drastična promena izgleda utoliko više šokirala fanove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Adele (@adele) дана 23. Дец 2019. у 11:32 PST

 

Naime, pevačicu je sa pilates instruktorkom Kamilom Gudis upoznala Ajda Fild, supruga Robija Vilijamsa. Međutim, Kamila otkriva da Adel mrzi vežbanje i da je za njenu transformaciju više od vežbanja zaslužna ishrana.

ŠOKANTNA ISPOVEST MAJKE NATAŠE BEKVALAC: Morala sam da kopam sa lampom po KONTEJNERU! Nećete verovati šta je tamo TRAŽILA!

Svi su se iznenadili fotografijama koje su nastale na žurki održanoj posle dodele Oskara. Adel se pojavila u haljini životinjskog printa i šokirala sve.

Ona sada izgleda ovako:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija