• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić/Inforemer

13.02.2020

07:50

DROGA ME JE UNIŠTILA! Darko Lazić otvoreno o porocima: Kajem se i učiniću sve da moja deca...

Estrada

DROGA ME JE UNIŠTILA! Darko Lazić otvoreno o porocima: Kajem se i učiniću sve da moja deca...

Podeli vest

Kajem se što sam ikada probao narkotike i učiniću sve da Lorena i Aleksej ne krenu mojim stopama, kaže Darko Lazić

Darko Lazić kaže da ga je droga upropastila, kao i da se kaje što je ikada uzimao narkotike! Folker tvrdi da je posle teške saobraćajke u oktobru 2018. promenio život iz korena i završio sa svim porocima.

Van kontrole

- To što sam radio je loše, svestan sam da sam pogrešio. Nikog drugog nisam upropastio osim sebe. Samom sebi sam naudio. Ali najbitnije je da sam prekinuo na vreme i doveo se u red. Davao sam loš primer mladima, zato bih ovim putem apelovao na svu decu da ni ne pomišljaju da uzimaju drogu jer to ne valja i ništa dobro ne može da im donese - kaže Lazić na početku razgovora za Informer i objašnjava kako je uopšte posegao za narkoticima:

DARKO LAZIĆ PRONAŠAO RECEPT ZA SKIDANJE KILOGRAMA: Dijeta su mi bebi-kašice i se*s!

28

godina ima Darko Lazić

- Došao sam sa sela u veliki grad, živeo sam sam, nisam bio pod nadzorom roditelja, pa sam radio šta sam hteo. Jednostavno sam bio van kontrole. Na sve to sam 'osetio lovu', a nisam imao pojma o životu. Mislio sam da je zlato sve što sija. Nije imao ko da me zaustavi. Poleteo sam, ali sam se na vreme spustio. Povukao sam ručnu i sada mi je mnogo bolje u životu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Darko kaže da je na teži način shvatio da je previše srljao, a da se promenio nabolje najviše zbog svoje dece, petogodišnje ćerke Lorene i osmomesečnog sina Alekseja.

POSLE ANE I DARKA, OVA PEVAČICA ŽELI DA SMANJI ŽELUDAC! Ne želi da objavi HIT koji je snimila dok ne DOTERA LINIJU KAO NEKADA!

- Njima ću jednog dana morati da objasnim da je tata pogrešio i da je drogiranje najgora stvar koju sam mogao da uradim. Ne plašim se da će oni krenuti mojim stopama, jer ću dati sve od sebe da ih drugačije vaspitam. Vodiću računa o njima, stalno ću ih nadgledati i usadiću im prave vrednosti u životu. Trudiću se svim silama da u tome uspem. Ma siguran sam da oni neće biti kao njihov otac, već mnogo bolji - priča naš sagovornik.

Prijaju mu vežbe

Da je Darko okrenuo novi list i okrenuo se zdravom životu, govori i činjenica da je počeo redovno da vežba.

DARKO SE ODUŠEVIO KADA ME JE VIDEO U VENČANICI! Marina Gagić nema šta da krije: Otkrila SVE planove za budućnost!

- Idem u teretanu, počeo sam ozbiljno da treniram. Na nekom sam programu koji je napravljen specijalno za mene i osećam se odlično. Toliko mi prijaju vežbe da mi je žao što ranije nisam trenirao. A i to što se zdravije hranim, pomaže mi da imam više energije - kaže Lazić.

Smršao sam 23 kg, svi treba da smanje želudac

Darko Lazić posle smanjenja želuca ne prestaje da mršavi, pa je do sada skinuo 23 kilograma.
- Zadovoljan sam, ali se ne zaustavljam se tu, još ću. Morao sam da idem na operaciju jer nikad nisam bio krupniji. Smanjenje želuca je bilo najbrže i najefikasnije rešenje. Preporučio bih svakom ko ima problema sa kilažom da to isto uradi. Mene nije bolelo, imao sam osećaj kao da sam dobio upalu mišića - preporučuje pevač.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija