• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

15.02.2020

18:06

NISAM IMAO SNAGE DA DOĐEM NA ŠABANOV GROB! Bolovi me iznova podsećaju na taj strašni događaj, LAŽU DA VREME LEČI SVE!

Estrada

NISAM IMAO SNAGE DA DOĐEM NA ŠABANOV GROB! Bolovi me iznova podsećaju na taj strašni događaj, LAŽU DA VREME LEČI SVE!

Podeli vest

Šaban Šaulić, kralj naše narodne muzike, tragično je izgubio život prošle godine, 17. februara, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, dok se vraćao sa nastupa

Tom prilikom u automobilu je, osim Šabana stradao i njegov muzičar Mirsad Kerić, dok je Slobodan Boban Stojadinović, vozač i kum kralja narodne muzike, jedini preživeli svedok njihove pogibije.

U potresnoj ispovesti za „Alo!“, godinu dana nakon Šabanove smrti, Stojadinović je otkrio zbog čega nikada nije obišao Šabanov grob, šta mu je Šabanova udovica rekla kada ga je posetila u bolnici, ali i kakve sve zdravstvene posledice trpi od udesa.

ONA JE POSLEDNJU NOĆ PROVELA SA ŠABANOM! Iskrena ispovest - Šaulićevi saradnici su me NAPADALI zbog JEDNE STVARI! Osula po njegovom MENADŽERU

ČESTO SLUŠA NJEGOVE PESME...Ovako se Ildina ćerka nosi sa gubitkom dede! DA SRCE PREPUKNE!

- Šabanova porodica me je zvala i obavestila me je da će obeležiti prvu godinu njegove smrti, ali ja nisam mogao da dođem u Srbiju. Nisam imao snage da dođem na njegov grob i da mu zapalim sveću. Šaban je bio moj najbolji prijatelj i kum, a osim drugarstva, vezivalo nas je i to što sam bio njegov lični vozač. Hiljade kilometara prešli smo zajedno, svuda sam ga vozio i do tog kobnog dana, nikada se ništa loše nije desilo - kaže na početku razgovora za „Alo!“ Stojadinović i dodaje da se redovno čuje sa porodicom Šaulić i da ga je pevačeva udovica jednom prilikom posetila u bolnici.

Foto: printscreen/facebook/bobi stojanović

- Sećam se da mi je Goca rekla nešto što me je rastužilo i usrećilo u isti mah. Rekla mi je: „Osećam se kao da sam videla mog Šabana“. Nas dvojica smo bili veoma bliski, maltene nerazdvojni. Ili smo bili na turneji ili je on bio u Krčedinu, a ja sam ga obilazio tamo. Više vremena je provodio sa mnom nego sa Gocom - kaže Boban, koji ni godinu dana nakon stravične saobraćajne nesreće ne može da se pomiri s gubitkom. 

- Rekli su mi da vreme čini svoje, da leči sve, kako tugu, tako i fizičku bol, ali to nije istina. Bolovi me iznova podsećaju na strašni događaj i ja ne mogu da zaboravim. Imam šipku ugrađenu u donjem delu abdomena, tačno ispod pupka. Dva puta nedeljno idem kod psihijatra, on mi pomaže, ali nisam izlečen - kaže Boban, koji je i u kontaktu s porodicom nastradalog muzičara Mirsada Kerića.

- Mirsad je za sobom ostavio ženu i troje dece, koji mi svakoga dana pišu. Zovu me tata. Njegov najstariji sin ima deset godina i srce mi se pocepa na milion delova svaki put kada mi kaže „Ti si moj tata, mi nemamo drugog tatu“. Kako čovek može da se oseti kada tako nešto čuje? - završava Boban Stojadinović ispovest za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija