• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Svet

23.02.2020

15:30

SLEDI MU OZBILJNA OPERACIJA OD KOJE MU ZAVISI KVALITET ŽIVOTA! Pronašao NJEGA - on će Darku DONORATI BUBREG nakon odbijanja majke Tare Simov!

Estrada

SLEDI MU OZBILJNA OPERACIJA OD KOJE MU ZAVISI KVALITET ŽIVOTA! Pronašao NJEGA - on će Darku DONORATI BUBREG nakon odbijanja majke Tare Simov!

Podeli vest

Pevaču se ponudila majka Tare Simov da mu pokloni njen bubreg, ali je Lazić odbio!

Darko Lazić odlagao je operaciju bubrega koji gotovo da ne radi, a navodno je došao trenutak da taj problem reši. Naime, pevaču treba truda i vremena da povrati funkcije organa, ali se navodno ne pridržava terapije i ne posećuje redovno lekare.

STALNO SE SVAĐA SA MARINOM! Darko OTKRIO kako rešava probleme sa verenicom - BOLJE SE SLAŽE SA BIVŠOM ŽENOM?

Foto: printscreen/instagram/darkolazarović

"Baš sada kada je bio na operaciji smanjenja želuca, doktori su konstatovali da mu je bubreg znatno oštećen i da nema ni deset posto normalne funkcije pa su rekli da bi trebalo što pre da se operiše" kaže izvor za "Svet" i dodaje:

MUŠKA OSVETA! Gastoz MUVA zadrugarku na koju je Marko Miljković BACIO OKO, a svi znaju da su OBOJICA BILI SA LUNOM! (VIDEO)

Foto: Informer DN

"Jedini problem je što lekari nisu sigurni da bi Darkov organizam mogao da funcioniše normalno sa samo jednim bubregom i zato su mu predložili transplataciju. Iako u početku nije hteo da se pomiri sa tom činjenicom, na kraju je odlučio da pronađe tim lekara i stručnjaka koji bi mu uradili presađivanje. Još uvek se ne zna datum operacije, ali je odlučio da to bude u Italiji u istoj opersan. Iako je to veoma skupa intervencija, Darkov prijatelj iz Švajcarske ponudio se da plati sve troškove lečenja i novog organa tako da je porodica oslobođena brige da donira bubreg Darku. Naravno, svi su srećni zbog toga iako brinu kako će sve to proći i koliko će se čekati da se pravi bubreg pojavi."

ZADRUGARKA UPALA U ŠAHTU! Drama o kojoj SVI PRIČAJU - Odbila je da ide u HITNU POMOĆ! (VIDEO)PO


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija