• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

11:55

(VIDEO) DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ŠOKIRALA DETALJIMA IZ LJUBAVNOG ŽIVOTA: Na vreme sam se RAZVELA, ulećem iz jedne VEZE u drugu...

Estrada

(VIDEO) DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ŠOKIRALA DETALJIMA IZ LJUBAVNOG ŽIVOTA: Na vreme sam se RAZVELA, ulećem iz jedne VEZE u drugu...

Podeli vest

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković pripremila je još jedno uzbudljivo izdanje za svoju vernu publiku

Ona će predstojeće subote u ''Magazinu In'' ugostiti dobro poznate ličnosti domaće javne scene: političara Nenada Čanka, voditeljku rijaliti programa ''Zadruga'' Dušicu Jakovljević, glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu, pevačicu Zoranu Pavić i voditeljku i glumicu Tijanu Čurović.

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

IMALA JE VELIKU POTREBU DA JOJ KAŽE OVO! Dušica Jakovljević se OBRATILA ZILHI usred lajva - ''Gospođo, ukoliko...''

Tom prilikom, Dušica Jakovljević otkrila je do sada nepoznate detalje svog emotivnog života.

Foto: TV Pink printscreen

ONA JE BOMBA! Đekson konačno progovorio o VEZI sa Dušicom Jakovljević: Blejimo zajedno, baš se gotivimo...

- Ja sam se na vreme razvela. Uvek ulećem iz jedne veze u drugu i lepo mi je. Ne znam da li je to pametno, ali je lepo - poručila je Dušica u emisiji ''Magazin In'' i nasmejala sve u studiju, a šta je još o svom ljubavnom životu otkila saznaćete ukoliko u subotu budete uz kanal televizije Pink u dobro poznatom terminu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srba

pre 4 godine

Ma grizi sestro dok mozes i dok te traze. Posle ces da placas.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija