• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet.rs

07.03.2020

08:38

SAŠA POPOVIĆ U KARANTINU ZBOG KORONAVIRUSA! Nikog nije slušao pa otišao u Italiju,  porodica i prijatelji prestali da kontaktiraju sa njim!

Estrada

SAŠA POPOVIĆ U KARANTINU ZBOG KORONAVIRUSA! Nikog nije slušao pa otišao u Italiju, porodica i prijatelji prestali da kontaktiraju sa njim!

Podeli vest

Doskorašnji vlasnik "Grand produkcije" Saša Popović oglušio se o javne apele, upozorenja najmilijih i vesti o opasnom koronavirusu, pa je pre nedelju dana otputovao poslovno u Italiju na nekoliko dana

Pošto se vratio u Srbiju, saradnici i porodica su Saši poručili da ne žele da kontaktiraju s njim dok ne bude izvesno da li je pokupio virus. Hteo ili ne, Popović je morao u karantin, u kojem će biti dve nedelje.

- Put Apeninskog poluostrva, koje je pogođeno smrtonsnom infekcijom, Saša je morao da krene jer nije mogao da odloži sastanke vezane za kupovinu tamošnje fabrike harmonika - piše Svet.

Popović se oglušio o sve molbe supruge Suzane da putovanje propusti, makar se i posao izjalovio, jer je strahovala za njegovo zdravlje.

- Suzana je Sašu molila da odloži put, ali on je, kao surovi profesionalac, ipak otputovao. On nije bio preterano informisan o koronavirusu, a i sumnjao je da su to možda samo ružne glasine koje samo uzbunjuju javnost, te je bez previše razmišljanja spakovao kofere i odleteo na "čizmu" - otkriva izvor blizak "Grand produkciji".

OTKRIVAMO NA ŠTA BRENA I SAŠA POPOVIĆ TROŠE PARE OD PRODAJE GRANDA! Nikad ne biste pogodili o kojem BIZNISU se radi!

MI IMAMO VELIKU SREĆU, EVO ZAŠTO! Doktor Nestorović o koronavirusu i njegovim simptomima: KAKVA JE TO BOLEST?! NIKAKVA!

Popovića od odlaska iz Italije nije videla čak ni ćerka Aleksandra, kao ni Suzanin sin, iako njih dvojica blisko sarađuju. Takođe, ni pevačima ne pada na pamet da rizikuju, te su komunikaciju sa Sašom sveli na telefonske pozive. Osim poslovno, bišvšeg gazdu "Granda" mnogi muzičari i drugi prijatelji zovu u želji da saznaju kako se oseća.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ranko

pre 4 godine

Jeste hrabar Popovic a i Suzana kako ce bez njega 2 nedelje a on rizikuje glavu zbog fabrike harmonika a Vucicevicu jeste ti vest u p.m

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija