• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: pink.rs/informer.rs

09.04.2020

14:27

MOGU DA ZABORAVIM NA TO DA ĆU VIDETI DETE! Đorđe David se oglasio iz kućne izolacije - evo šta su mu rekli LEKARI

Estrada

MOGU DA ZABORAVIM NA TO DA ĆU VIDETI DETE! Đorđe David se oglasio iz kućne izolacije - evo šta su mu rekli LEKARI

Podeli vest

Đorđe David juče je napustio bolnicu, posle 16 dana boravka na Institutu za pulmologiju.

Naime, nakon što je roker otkrio da je pozitivan na koronavirus, on je morao hitno da se hospitalizuje, a sada kada je prošao sve neophodne testove, on je pušten sa lečenja.

VELIKA ISPOVEST ĐORĐA DAVIDA - EVO ŠTA DALJE! Određene su mu POSEBNE MERE - doživeo je ŠOK, a uskoro će moći NAPOLJE!

PIJEM JAKE LEKOVE, ISKOČILI SU MI EKCEMI! Đorđe David progovorio o POSLEDICAMA - evo čega MORA da se pridržava da bi se SPASIO!

U velikoj ispovesti koju je dao za naš portal (čitajte ovde), roker je otkrio da neće još smeti da viđa ćerkicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on May 21, 2019 at 6:10am PDT

Nažalost, sa ćerkom se nisam video. Ostaćemo na video-pozivu. Ovo je sada potpuno drugačiji osećaj. 21 dan moram da budem u izolaciji. Prvih sedam dana ne smem da izlazim nigde, nakon tih sedam dana mogu da budem u okolini svoje zgrade, da prošetam. Posle 21. dana mogu sebi da dozvolim taj luksuz da uzmem rukavice i masku u ruke i da mogu da sebi kupim nešto. Ćerku ću videti kada sve prođe - ispričao nam je Đorđe David.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Republika Srpska

pre 4 godine

Oh! Bas mi ga je zao! Covjek se prehladio malo, pa sad svi treba to da znamo. I sta smo saznali? Bio u bolnici i za 16 dana prosao sve testove i to je to! Izlijecen!?! Sad ima ekceme! OH!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija