• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2020

23:00

IMAMO POBEDNIKA! Poznati su nam pokazali kako su ofarbali JAJA - pogledajte ko je bio NAJORIGINALNIJI! (FOTO)

Estrada

IMAMO POBEDNIKA! Poznati su nam pokazali kako su ofarbali JAJA - pogledajte ko je bio NAJORIGINALNIJI! (FOTO)

Podeli vest

Ovo je bio pravi užitak.

Današnji praznik - Veliki petak je u domovima naših javnih ličnosti protekao u miru i farbanju jaja. Naše zvezde spremno dočekuju Vaskrs, a danas su uživale u ukrašavanju jaja. 

Estradne ličnosti su podelile delić atmosfere sa redakcijom portala Informer.rs i otkrile nam kako su ukrasile vaskršnja jaja.

OVE GODINE JE SVE SKROMNIJE! Vesna Đogani prava domaćica - ofarbala JAJA U CRVENO! Evo kako se u njenom domu obeležava VASKRS (FOTO)

Vesna Đogani je kao prava domaćica ofarbala jaja u crvenu boju, boju Hristove krvi i sve ih premazala uljem, tako da se sijaju. 

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Kristina Kija Kockar je, kao i uvek, pokazala svoju kreativnu stranu.

Kija se potrudila da njena korpica bude napunjena jajima svih boja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SREĆNE USKRŠNJE PRAZNIKE (unapred) SA PUNO LJUBAVI I SMEHA? ŽELI VAM VAŠA KRISTINA

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Apr 17, 2020 at 4:25am PDT

 

Mia Borisavljević i njena jača polovina Bojan Grujić su uživali u farbanju jaja, a u ukrašvanju im je pomogao i najmlađi član njihove porodice - ćerka Ema. 

Foto: instagram/miaborisavljevic

Ana Sević se svojski potrudila da ovaj praznik bude pravi užitak za njenu naslednicu, te su se na stolu pored savršeno ukrašenih jaja, našli i svakojaki ukrasi kojima je pevačica dekorisala trpezu.

Foto: instagram/anasevicofficial

S obzirom na to da se pevačica Nadežda Biljić nedavno porodila i dobila sina sa Tomislavom Panićem, ovo je prvi Vaskrs koji će provesti zajedno, a Veliki petak je i u njihovom domu obeležen farbanjem jaja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zelimo Vam blagosloven Uskrs! #stayhome #quarantine #corona

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on Apr 17, 2020 at 9:26am PDT

 

Aleksandra Subotić, bivša zadrugarka, ovaj Vaskrs provodi sa svojim verenikom Pecom i ćerkom Magdalenom koja joj je ove godine pomogla u ukrašavanju jaja. 

Foto: instagram/sandrasuboticss

Pevačica Jelena Kostov je kako nalažu običaji danas ofarbala jaja, premazala ih uljem i poređala ih u korpicu.

TANJU SAČEKAO ŠOK PRIZOR U STANU! Evo šta se desilo u POLICIJI - Nakon navoda da ju je MALTRETIRAO MUŽ, oglasili se iz njenog tima!

Foto: instagram/kostovjelena

Stanija Dobrojević će ovaj Vaskrs provesti u izolaciji. Ona je napunila punu korpu kinder jaja, a ofarbala je samo jedno crveno, da joj bude čuvarkuća.

Foto: instagram/stanijadobrojevic

Mnogi misle da je baš njena korpa najoriginalnija.

Foto: instagram/stanijadobrojevic

Bivša zadrugarka i sportistkinja Ljuba Pantović se takođe pohvalila da je danas bila vredna i ofarbala jaja u svim bojama. Bilo je tu crvenih, plavih, zelenih, išaranih. 

Foto: instagram/ljubapantovic

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija