• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2020

14:09

ACA LUKAS POSTAJE VODITELJ! Pevač pokreće EMISIJU - U GOSTE MU DOLAZE ONI! Otkrio i kako će se ZVATI!

Estrada

ACA LUKAS POSTAJE VODITELJ! Pevač pokreće EMISIJU - U GOSTE MU DOLAZE ONI! Otkrio i kako će se ZVATI!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

Popularni pevač Aca Lukas otkrio je u Instagram talk showu Extra FM-a "U četiri zida" da postaje voditelj, a da tokom izolacije uveliko radi na pripremi svoje emisije.

 

Naime, Lukas je otkrio da pokreće svoju emisiju i da će se naći u ulozi voditelja, a kada su u pitanju nove pesme, one će sačekati, jer kako je istakao, ne veruje da će pevači nastupati do kraja godine.

OVO MORA DA BOLI! Jelena Karleuša NABOLA koreografa ŠTIKLOM u GRLO - ON SE UVIJAO OD BOLOVA! ONA U ŠOKU! (VIDEO)

 

 

- Imam neke planove na kojima radim. Uskoro će biti emisija, koju ću ja da vodim. To je moja izmišljotina, mislim nije izmošljotina, tok šou klasični. Biće malo konkretniji od svega što gledamo sada. Zvaće se "U gostima kod Ace Lukasa" i dolaziće raznorazni ljudi, glumci, sportisti, lekari, a najmanje pevači. Snimaće se kod mene u stanu, jedino onda ću sigurno doći -otkrio je Aca Lukas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dule

pre 3 godine

Moze da bude voditelj jel ima lepu DIKCIJU:))) Hoceli biti TILTOVAN PROGRAM :)))))

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija