• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2020

14:10

AKO ONI NISU ZARADILI, ONDA NIJE NIKO! Popularna pevačica NIKAD ŽEŠĆE OPLELA po starijim kolegama: "Imaju stanove i kuće, a kukaju za parama"

Estrada

AKO ONI NISU ZARADILI, ONDA NIJE NIKO! Popularna pevačica NIKAD ŽEŠĆE OPLELA po starijim kolegama: "Imaju stanove i kuće, a kukaju za parama"

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Dok se neki pevači starije garde žale što ne rade i kako nema novca, mlada pevačica Aleksandra Tadić Cipka oštro odgovara:

 

 

POPULARNA PEVAČICA ODLOŽILA VENČANJE! Nakon svega što se DESILO, folkerka donela KONAČNU ODLUKU!

 

- Šta da kažemo mi koji smo na početku karijere i koji smo uložili novac sav što imamo u spot i pesmu.Taman smo počeli sa promocijom, da radimo i da makar budemo na pozitivnoj nuli, mi ćutimo, a neke velike zvezde koje traju godinama imaju stanove, kuće, vikendice, hitove i toliko godina rade sad kukaju za pare. Ma sramota, ako oni nisu zaradili onda nije niko. Šta da kaže običan narod?  - oštro je rekla pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija