• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline, Informer.rs

05.05.2020

22:33

Bila je PODSTANAR, a sada živi BEOGRADSKOJ BURDŽ KALIFI! Zvezda Granda objavila VRELU FOTKU iz ĐAKUZIJA! (FOTO)

Estrada

Bila je PODSTANAR, a sada živi BEOGRADSKOJ BURDŽ KALIFI! Zvezda Granda objavila VRELU FOTKU iz ĐAKUZIJA! (FOTO)

Podeli vest

Ima se, može se.

Tamara Dragić, devojka raskošnog glasa koju je milionski auditorijum upoznao u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", uspela je da ostvari veliki san i sa 30 godina kupi stan na veoma atraktivnoj lokaciji.

Naime, Tamara je vredno radila kako bi kupila stan od čak 70 kvadrata, opremila ga i ima saunu i džakuzi, a često ume u šali da kaže da živi u "beogradskoj Burdž Kalifi".

Foto: Printscreen You Tube/ Tv prva

BUBA KORELI IMAO SAOBRAĆAJKU! Popularni reper doživeo udes u Sarajevu

 - Radila je dva posla i konačno je uspela da ostvari san i u 30. godini kupi stan. Ona se sad šali kako živi u 'beogradskoj Burdž Kalifi' zbog neverovatnog pogleda, a novi životni prostor preuredila je onako kako je oduvek želela. Napravila je svoju oazu mira koja se prostire na 70 kvadrata, a pored kuhinje, soba, dnevnog boravka ima i saunu i đakuzi. Stan je moderno uređen i na odličnoj lokaciji, a ostalo je još da se pozabavi nekim sitnicama - otkrio je izvor blizak pevačici, koja je spekulacije potvrdila fotografijom iz najmodernijeg đakuzija.

 

 

Zvezda Granda je, kako se navodi, proslavila useljenje u svoj novi dom u intimnoj atmosferi i bez mnogo pompe.

Oragnizovala je sebi izlazak u lični spa centar, uz vino i pogled na srpsku prestonicu koja joj je kao na dlanu.

Inače, Tamara se pored pevanja bavi još jednim poslom. Ona je zaposlena kao zemaljska stjuardesa. Posle razvoda živela je kao podstanar, a sad je konačno uspela da kupi stan o kome je oduvek maštala.

JOŠ JEDNA KOLA! Baka Prase uzima NOVU MAŠINU - 250.000 EVRA, za njega je to SITNICA! Bentli, Panamera, Porše... (VIDEO)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ide gas ?? #tamaradragic #mercedes #redhair #black #drugazena

Објава коју дели T A M A R A Official (@tamara_dragic) дана 10. Јан 2020. у 11:25 PST

 

- Svako bira način na koji želi da izgradi svoju karijeru. Ja sam odabrala teži način i ponosim se što idem ovim putem. Kada se jednog dana okrenem iza sebe želim da budem ponosna na sve što sam radila. Ne želim ničega da se stidim - rekla jednom prilikom Tamara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pero Srbin

pre 4 godine

Dok de jednog dana iz senke ne pojavi cikica koji je to sve finansirao

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija