• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2020

11:49

EVO KOLIKO SE UGOJILA ESTRADA U IZOLACIJI! Pevačice se BUCNULE - a kada su stale na VAGU usledio je ŠOK!

Estrada

EVO KOLIKO SE UGOJILA ESTRADA U IZOLACIJI! Pevačice se BUCNULE - a kada su stale na VAGU usledio je ŠOK!

Podeli vest

Mnoge poznate dame priznaju da su tokom izolacije "nabacile" nekoliko kilograma viška

Nataša Bekvalac nedavno je na šaljiv način na Instagramu objavila da se ugojila sedam kilograma.

(VIDEO) SKANDAL U EMISIJI - MORAŠ LI TO DA ME PITAŠ?! Indi poludela kada su joj pomenuli Đoganijeve, a evo šta je rekla o LUNI!

- Prvi put sam obukla farmerice, iz pidžame nisam izlazila, i suočila se sa surovom realnošću i činjenicom da sam se ugojila sedam kilograma - napisala je Nataša, koja je potom dodala da se za pomoć obratila nutricionisti.

 

 

I Tanja Savić otkrila je da se ugojila, budući da boravi kod majke u rodnim Radincima, gde tokom izolacije jede domaću hranu i uživa u različitim specijalitetima.

- Može se reći da sam se malo ugojila, ali žena kao žena, uvek može da bude mršavija. Svi mi kuvaju. I majka i snajka, čeka me doručak u krevetu - rekla je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" pevačica koja sada ima četiri kilograma viška.

 

 

Ana Sević se ugojila pet kilograma.

- Ove zime sam mnogo smršala, dala sam sebi oduška još pre nego što je počela samoizolacija. Karantin me je vezao za frižider i često se šalim da moj frižider dnevno ima najviše pregleda - ispričala je ona za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❣️?red lips day?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 5, 2019 at 2:08am PDT

 

Sanja Đorđević rekla je da se dobro držala do Vaskrsa zbog posta, a da se onda ugojila.

- Dok sam postila nisam se ugojila, ali sam od Vaskrsa dosad nabila više od tri kilograma. Zamislite da nisam postila. Trenirala sam i radila po bašti, ali to je na nervnoj bazi i bez akcije i obaveza. Navikla sam da jedem i sad nikako da stanem. Još malo i krenuću u duge šetnje - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija