• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir Stars

07.05.2020

09:08

SKANDAL! DARKO LAZIĆ SE ZADUŽIO KOD ZELENAŠA ZA 100.000 EVRA! Pevač u finansijskim problemima, evo koliko mesečno mora da PLAĆA!

Estrada

SKANDAL! DARKO LAZIĆ SE ZADUŽIO KOD ZELENAŠA ZA 100.000 EVRA! Pevač u finansijskim problemima, evo koliko mesečno mora da PLAĆA!

Podeli vest

Darko Lazić opet se zadužio kod kamataša, ovaj put za 100.000 evra, saznaje Kurir Stars. Više je nego jasno da pevač duže vreme ima ozbiljnih problema s finansijama i da nikako ne može da se iščupa

Taman kad je počeo da radi nakon oporavka od udesa, desila se pandemija koronavirusa, što je na njega mnogo uticalo jer mora da vraća dugove odranije. Prema rečima izvora bliskog pevaču, Lazić je u obavezi da svakog meseca plati oko 20.000 evra na ime kamate i glavnice, koja je, podsetimo, iznosila čak 400.000 evra 2018. godine.

KRISTIJAN JE ODUVEK ŽELEO DA BUDE KARDIOHIRURG! Sve što niste znali o VETERANU BEOGRADSKOG ASFALTA!

OVAKO IZGLEDA DOM VELIKOG ŠEFA! Mitrović pokazao u kakvom LUKSUZU ŽIVI - jedan detalj će vam ODMAH PRIVUĆI PAŽNJU! (FOTO)

Ljudi od kojih je pozajmljivao novac imali su razumevanja i nisu očekivali da im plaća dok je bio na lečenju i oporavku posle saobraćajke, ali kamatu nisu stopirali. Čim je krenuo da radi, odmah je počeo i da vraća dugove, pa je do pre dva meseca uspeo da isplati skoro dvesta hiljada evra. M

Međutim, posla trenutno nema, kao ni za ostale pevače, pa je bio prinuđen ponovo da se zaduži.

Kako Satrs tvrdi, Darko u martu, kada je shvatio da duži period neće raditi, od jednog imućnog poznanika pozajmio 100.000 evra, s kamatom od sedam odsto. To znači da će pored glavnice morati da plati i dodatnih 7.000, i to u roku od godinu dana. Tim novcem Lazić će moći da plaća dug koji ima prema drugim poveriocima, sve dok ne prođe vanredno stanje i dok ne počne da tezgari. Međutim, kako stvari stoje, estradnjaci će još neko vreme morati da sačekaju jer stručnjaci i nadležne institucije predlažu da se ne održavaju skupovi za veći broj ljudi, a to će se ponajviše odnositi na nastupe pevača po diskotekama i sličnim mestima.

Foto: Novak Đurović

Nije Darkov jedini problem taj što se dodatno zadužuje kod kamataša, već i to što i dalje krši zakone i za to plaća paprene kazne. Prošle nedelje uhvaćen je u mestu Subotište dok je upravljao automobilom iako nema vozačku dozvolu. Odmah je priveden kod sudije za prekršaje u Rumi, gde su mu napisane dve kazne od ukupno 200.000 dinara. Pre toga, u martu, Lazić je takođe grubo prekršio zakon kada su ga policajci u Bogatiću zaustavili tokom trajanja policijskog časa. U početku je negirao da se to dogodilo, ali je posle nekoliko dana priznao. Za to je morao da plati kaznu od 150.000 dinara. Zanimljivo je i to da je pevač tada molio sudiju da ga pusti ili da mu smanji kaznu jer je nezaposlen i nema novca, a prethodnu je pokušao da podmiti dvojicu policajaca u Bogatiću sa po 100 evra.

Treba napomenuti i to da je Darko za pet godina, u periodu od 2013. do 2018, napravio 12 ozbiljnih saobraćajnih prekršaja. Većina njih bila je za brzu vožnju i vožnju bez vozačke dozvole, što spada među najveće kazne. Manji procenat su one za nepropisno parkiranje, a ima čak i jedna koju je dobio jer nije želeo da otkrije ko je vozio automobil registrovan na njegovo ime koji je prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Darko je u nekoliko navrata vozio i neregistrovano vozilo i bez adekvatne dozvole. Njegov policijski dosije, kada su prekršajne prijave u pitanju, dovoljno govori o tome da je reč o nesavesnom vozaču, koji je u oktobru 2018. umalo poginuo vozeći pod dejstvom alkohola i brzinom znatno većom od propisane. Tada je u nesreći zadobio teške povrede noge i unutrašnjih organa, od čega se mesecima oporavljao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 3 godine

Valjda će oni opametiti budaletinu. Ovako ili onako...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija