• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

07.05.2020

14:07

IMA OGROMNU VILU, A KUKA NA PENZIJU OD 120 EVRA! Miloš Bojanić se požalio da NEMA ŠTA DA JEDE,  a onda mu je ona POSLALA POLA JAGNJETA!

Estrada

IMA OGROMNU VILU, A KUKA NA PENZIJU OD 120 EVRA! Miloš Bojanić se požalio da NEMA ŠTA DA JEDE, a onda mu je ona POSLALA POLA JAGNJETA!

Podeli vest

Pevač Miloš Bojanić nije ni očekivao kakvo će ga iznenađenje sačekati od pevačice Nade Topčagić. Kukao joj je da mu je plata svega 120€, pa mu je ona poslala na kućnu adresu pola jagnjeta

Ona se trenutno izolovala sa svojim suprugom Zlatkom Đorđevićem na planini Tari, gde imaju vikendicu. Miloš Bojanić je, s druge strane, u svojoj porodičnoj kući sa suprugom Brankom. On je pozvao Nadu da bi proverio kako ona provodi dane, ali joj se usput i požalio kako mu je mala penzija i kako nema šta da jede.

OGLASILA SE NAKON DRAME! Dušica Jakovljević je prijavila bivšeg muža za NASILJE U PORODICI - evo kako se sada OSEĆA!

CECINA ĆERKA OBJAVILA LEPE VESTI! Ovo nismo OČEKIVALI - čestitke stižu sa svih STRANA (FOTO)

Pevačica mu je u tom trenutku poručila da to nije moguće, jer ima ogromnu vilu i novca. Kada se Miloš iskukao na sav glas, Nada je odlučila da mu pošalje brzom poštom pun paket hrane.

Foto: Printscreen You Tube

 "To vam je živa istina. Čuo sam se Nadom i ona se pohvalila kako komšijama na Tari deli hranu. „Imam tri jagnjeta u frižideru, sve meso smo osušili, spremili zimnicu“, govorila mi je Nada preko telefona. Poručio sam joj da sam ja u velikim mukama i da nemam šta da jedem. Ali to nije sve, priznao sam joj i da mi je mala penzija, koja iznosi svega 120 evra. Iznenadio sam se kada sam ugledao kurira koji mi je doneo u paketu pola osušenog jagnjeta, tri litre kuvanog paradajza, tri-četiri tegle meda, kiselih paprika, ajvara. Nema šta Nada nije spremila. Nakon toga sam ja pozvao i rekao da sam se šalio, da moja supruga Branka izvrsno kuva i da nije bilo potrebe za tim. Ali ona je bila vickasta i odmah mi je odgovorila: „Jedi sad kad nemaš ništa“.", 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Voja

pre 3 godine

Gde su poreznici i zasto nekaze kolika mu je penzija iz inostranstva sramota

Penzionerj

pre 3 godine

Ako su i uplacivali za penziju, uplacivali su naknizu stavku. Kupovali vile, ziveli na visokoj nozi a sada kukaju i traze pomoc. Ko nije placao porez i uplacivao za penziju nebih smeli dobijati nikakvu pomoc od Drzave.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija