• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2020

13:11

CECINA ĆERKA OBJAVILA LEPE VESTI! Ovo nismo OČEKIVALI - čestitke stižu sa svih STRANA (FOTO)

Estrada

CECINA ĆERKA OBJAVILA LEPE VESTI! Ovo nismo OČEKIVALI - čestitke stižu sa svih STRANA (FOTO)

Podeli vest

Anastasija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju uz tekst kojim je obavestila sve o svojoj novoj pesmi koja će uskoro ugledati svetlost dana

- Dragi moji, uskoro vam poklanjam nešto što ste dugo čekali sa moje strane, a to je balada. Od srca izvedena i stvorena, samo za vas. Uskoro "Promašena" - napisala je Anastasija i pokrenula lavinu pozitivnih komentara fanova koji sa nestrpljenjem iščekuju da čuju pesmu koja će, veruju biti novi hit.

SKANDAL! DARKO LAZIĆ SE ZADUŽIO KOD ZELENAŠA ZA 100.000 EVRA! Pevač u finansijskim problemima, evo koliko mesečno mora da PLAĆA!

MUČNO MI JE TO DA GLEDAM! Rada opet opelela o Đoganijima - Ne shvatam Anabelu! Pomenula i LUNU, Marka i njene NASTUPE!

 

 

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Zemun

pre 3 godine

Ma mogu da ga bombonišu i ona i mama. Ko sluša ovog drekavca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija