• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informerr/A. Milić

08.05.2020

12:53

CANETU SAM OPALIO ŠAMAR, ULIKS MI JE POLOMIO NOS I TO ZBOG OVE DEVOJKE! Šok detalji burne prošlosti Kristijana Golubovića

Estrada

CANETU SAM OPALIO ŠAMAR, ULIKS MI JE POLOMIO NOS I TO ZBOG OVE DEVOJKE! Šok detalji burne prošlosti Kristijana Golubovića

Podeli vest

*Zorana Kostića iz "Partibrejkersa" sam udario tako da je pao na zvučnike, iz patika sam ga izuo * Uliksa Fehmijua sam tražio po kraju da ga izbodem nožem, kaže Kristijan Golubović

Kristijan Golubović kaže da se zbog devojaka tukao sa muzičarem Zoranom Kostićem Canetom i glumcem Uliksom Fehmijuom! Višegodišnji robijaš je na frontmena "Partibrejkersa" nasrnuo zbog svoje prve supruge Danijele Đukić. Krile je imao incident i sa sinom čuvenog jugoslovenskog glumca Bekima Fehmijua, Uliksom, koji mu je polomio nos.

Golubović, koji u septembru ulazi u "Zadrugu 4", govori za Hit o svojoj burnoj prošlosti i poznatim ličnostima sa kojima se našao u klinču.

Foto: Beta

- Tačno je, opalio sam Canetu šamar jer je poljubio moju tadašnju devojku u obraz! Bio sam klinac, mangup, a on roker, beogradski šmeker, stara škola...

Kako je došlo do incidenta?

- Bili smo kod SKC-a. Stajao sam sa mojom devojkom Danijelom, ona me je držala ispod ruke. U jednom momentu je prišao Cane i poljubio je u obraz. Ja sam mu rekao: "Alo, bre, kako je ljubiš a da me nisi pitao. Treba prvo da se upoznaš sa mnom." A on će meni: "Ajde, bre, mali, beži tamo" i odmah je stao u gard. Tako jako sam ga udario da je uleteo u neke zvučnike. Sećam da se je imao plitke žute "starke" i od siline udarca mu je spala jedna patika. Ozbiljno sam ga udario, njušku sam mu poremetio. Posle tog incidenta je nastala njegova pesma "Kreni prema meni".

Zašto si ga udario?

- Hteo sam da se pokažem da sam alfa mužjak. Kasnije smo izgladili odnose.

Foto: Printscreen

Da li si ti nekada dobio batine zbog devojke?

- Kako da nisam. Uliks Fehmiju me je udario u nos i polomio mi ga, a sve zbog devojke Staje u koju smo obojica bili zaljubljeni. Ona je flertovala i sa mnom i sa njim, ali ju je Uliks na kraju smuvao.

Kako ste se pobili?

- Shvatio je da mi se sviđa ta prelepa plavooka devojka sa Zvezdare. Uliks mi je prišao i udario me tako jako da mi je razbio nos. Iste večeri sam otišao kući po nož i počeo da ga tražim po kraju da ga ubijem. Stariji mangupi su mi rekli da to ni slučajno ne radim, pa sam odustao. Međutim, stalno me je kopkalo to što mu se nikada nisam osvetio.

Baš nikada?

- Pet-šest godina kasnije postao sam ozbiljna mangupčina na Zvezdari. Imao sam kratež, pištolj, 100.000 maraka i kilogram zlata u lancima... Vozio sam se po gradu i spazio Uliksa u kafiću. On je izašao, seo na motor sa nekom devojkom i krenuo u pravcu Đerma. Ja sam pošao iza njega i razmišljao da li da ga udarim automobilom, pa da ispadne kao nesrećni slučaj. Onda sam sebi rekao: "Čekaj, Kristijane, udario te je zbog devojke. Pa i ti si mnoge tukao zbog devojaka. On je glumac, ima karijeru..." Na kraju sam odustao od osvete. Nisam bio bahati bandit i degenerik koji pošto-poto hoće nekom da uništi život.

Foto: Printscreen You Tube

Malo je poznato da si se družio i sa Anom, ćerkom slavnog Zorana Radmilovića.

- Bili smo u kontaktu do njene smrti. Ona je bila divna devojka. Bio sam blizak sa njenom porodicom, koliko sam samo puta Radmilovića odveo kući pijanog. Anu je bilo sramota da mi kaže da ima sidu, ali ja sam sve vreme znao za to. Nikada mi nije smetalo da se družim sa nekim ko ima sidu. Pa ja sam bio u kontaktu i sa Margitom iz EKV-a.

I sa njom si se družio?

- Poslednji put sam je video godinu i po dana pre nego što je umrla. Sreli smo se kod Beograđanke, ona me je poljubila u obraz i pitala: "Da nemaš neki dinar?" Gledao sam zblanuto u legendu jedne grupe, koja je promenila genezu grada, u ženu koja je nametnula modu i koju smo imitirali u svemu. Pitao sam se da li je moguće da je sada u tako užasnom stanju. Otišli smo zajedno do jednog restorana, pitao sam je da li je gladna, ona mi je rekla da nije, da je malo više popila. Dao sam joj novac, poljubio je u ruku, ona me je zagrlila. To je bio naš poslednji susret.

Duško Radović mi je čitao knjige

Legendarni Duško Radović je na neki način obeležio tvoje detinjstvo...

- Čika Dušku je moj otac održavao elektroniku u stanu. Tata i ja smo išli kod njih, kako bi im on popravljao struju ili bilo šta što se pokvari u stanu. Dok bi tata radio, meni bi čika Duško čitao knjige, a njegova ženica me je učila da pravim bakin kolač. Mnogo sam voleo da ujutru ustanem rano i odem do stanice gde je Duško čekao tramvaj koji ga je vozio do posla. Ja krenem sa njim, zajedno dođemo do Beograđanke, gde je on vodio emisiju "Beograde, dobro jutro". Posle se vratim kući, probudim tatu, pustim radio i slušam ga dok se spremam za školu.

Foto: Zoran Sinko

Kakav je bio tvoj prvi susret sa ženom i ćerkom posle četiri godine provedene u zatvoru?

- Vera je drhtala u Ivaninom naručju, a meni su suze pošle.

Zašto Ivana nije dovodila Veru u zatvor?

- Samo nenormalni ljudi dovode decu tamo gde je toliko prljavo. Tamo su skoro svi drogirani, pa i stražari, i zato nikome ne veruju, jer polaze od sebe. Nisam hteo da dozvolim da neka krezava komandirica prljavih noktiju pretresa moje dete.

Koliko često te je supruga posećivala?

- Dolazila je prvih godinu i po dana, a onda mi je rekla: "Znaš koliko te volim, kako čuvam kuću i naše dete, a ti tražiš od mene da dođem u posetu i da mi jedna žena koja liči na nakazu kaže da skinem gaće, kašljem, čučnem, da me pipa sa prljavim rukavicama. Mene moja majka nije videla od 15. godine golu, pa neće ni seljanke u okolini Požarevca." Posle toga je prestala da dolazi. Jednom sam hteo da prebijem stražare kada sam video kako se ophode prema mojoj ženi. Oni kažu da je to protokol, da sve tako pretresaju, ali ja znam da to nije tačno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 3 godine

Dokle ćete bre više da glorifikujete kriminalce, propalitete i polusvet kao što je ovaj Golubović

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu
Društvo

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji „Dunav osiguranje“ dodeljeno je priznanje „Moj izbor“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“. Priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

28.03.2024

16:02

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija