• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

09.05.2020

11:14

BUDEM LI TE VIDEO NEGDE PO SRBIJI, ZAKLAĆU TE KAO KERA I TO NASRED ULICE! Reperu Vuku Mobu stigle SKANDALOZNE PRETNJE!

Estrada

BUDEM LI TE VIDEO NEGDE PO SRBIJI, ZAKLAĆU TE KAO KERA I TO NASRED ULICE! Reperu Vuku Mobu stigle SKANDALOZNE PRETNJE!

Podeli vest

Vuk Mob dobio je brutalne pretnje smrću preko društvene mreže Instagram, što je reper i objavio

- Sahraniću te živog. Svaku kosku u telu ima da ti polomim deo po deo. Navataću te negde, ima da ti se popišam i po*erem na glavu! - započeo je izvesni Bojan Lav Milovanović pismo upućeno reperu, a zatim nastavio da će od nekoga uzeti vatreno oružje da ga se reši.

Pominjao mu i majku

- Da mi da neku utoku da te ja ucmekam ko zeca, šiptarčino jedna go*na*ska, budem li te video negde po Srbiji, zaklaću te ko kera, i to nasred ulice! - napisao je ovaj pratilac, a tu se nije zaustavio. Što je još skandaloznije, ovaj nasilni um pretio je i pevačevoj majci silovanjem, kao i njegovim drugarima.

- Ne znam dečka koji mi je pretio, a činjenica je da se na dnevnom nivou nosim sa desetinama takvih. Ljudi su dali sebi za pravo da prete svima i svuda, a to je nedopustivo. Kako sam uvek puštao da tako prođe i mislio da su jednostavno nesrećni, pa im time dao i previše slobode, ne čudi me da mi neko preti smrću. Jesam javna ličnost, ali nikome nisam dao za pravo da mi psuje majku, niti će ikada iko imati to pravo. Zato će se ovoga puta slučajem pozabaviti policija, pa da vidimo ko je tu zapravo nasilnik, oni koji mi prete da ću biti sečen na komade, ili ja koji im kažem da dođu, ako su mangupi, da im skratim jezik - kaže Vuk za Kurir i dodaje:

LUKSUZ NA SVE STRANE! Zavirite u DOM voditeljke SLAGALICE - detalji ostavljaju BEZ DAHA! Evo šta je uradila za DVA MESECA! (VIDEO)

Oklevetan

- Važim za kriminalca, jer te budale printskrinuju kada im ja pretim i apeluju na državu da me hapse. Izvođač sam, apsolutno sam okej sa tim da javni posao donosi i kritike i pohvale publike, ali ovde je reč o ozbiljnim pretnjama neke budale, koja misli da to tako treba i da to tako može - zaključio je on.

Sukob ispred splava Vuk upucan zbog gađanja ledom

Pre četiri godine na Vuka Moba, njegovog prijatelja Miloša Stevanovića i devojku Jovanu Đorđević pucao je ispred splava u Beogradu jedan muškarac, s kojim su se oni prethodno posvađali. Prema rečima očevidaca, reper i njegovo društvo su se sukobili sa grupom mladića zbog gađanja ledom, koji je bio za stolom pored njihovog. Tom prilikom je Stevanović, inače bivši bokser, pretukao jednog dečka. U želji da se osveti, on je uzeo pištolj i ispalio 12 metaka na Stevanovića, jedan u Vuka, dok je devojku koja je bila s njima u društvo okrznuo metak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 3 godine

Ko je PA ovaj sad, sve javne licnosti,,,,,, kako zivite tako prolazite momci, ne odobravam nasilje niti pretnje Ali mislim da nisi cvece

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija