• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2020

16:11

''UHVATILI JE SA OBEZBEĐENJEM NA GOMILI!'' Kristijan BEZ DLAKE na jeziku o JELENI KARLEUŠI, pa nastavio: ''Zamislite kako je NJENIM ĆERKAMA U ŠKOLI...''

Estrada

''UHVATILI JE SA OBEZBEĐENJEM NA GOMILI!'' Kristijan BEZ DLAKE na jeziku o JELENI KARLEUŠI, pa nastavio: ''Zamislite kako je NJENIM ĆERKAMA U ŠKOLI...''

Podeli vest

Šok!

Kristijan Golubović kaže da bi se ubio da je na mestu Jelene Karleuše! Bivši robijaš i budući učesnik "Zadruge 4" smatra da udata pevačica sebi nikako nije smela da dopusti aferu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom koja je mesecima punila naslovne strane.

TEROR! MUŠKARAC KOJI IMA PIVSKI STOMAK JE ŠARMANTAN, A ŽENA...Nina Badrić iskreno o KILOGRAMIMA

Foto: Printscreen You Tube

Golubović je isprozivao i Jeleninog supruga Duška Tošića, a dotakao se i njenog prvog muža Bojana Karića, sa kojim je u braku bila svega tri meseca.

SRAMOTA! U javnost isplivala ŠOKANTNA TAJNA Anabele Atijas! Evo šta je uradila LUNI i NINI!


- Jelena Karleuša d*ka pi*du sa švalerom, a ima dve ćerke. Zamisli kako se te devojčice osećaju kada odu u školu i druga deca ih jure sa telefonima da im pokažu šta im je mama radila. Ja bih se ubio da mi se tako nešto dogodi! Presudio bih sebi kada bi se moja žena Ivana čepila i snimala telefonom, a ćerka Vera posle sve to gledala - počinje Kristijan priču za Informer i nastavlja:

Foto: TV Pink printscreen

- Karleuša se udala za onog papka, a vidi se da među njima nema ni gram ljubavi. Ne može Tošić njoj da parira, a ni onaj švaler-picopevac ne ide uz nju. Ali nije ona mogla tu mnogo da bira. Znala je da će onako pregažena samo tako nekog paćenika moći da ulovi. Pa setite se šta se desilo dok je bila u braku sa onim retardinjom Karićem. Navatali su je na gomili sa obezbeđenjem, izubijali je, isekli joj stvari i izbacili je iz kuće.

MARIJA KULIĆ ĆE NAPRAVITI SKANDAL! Ivan Marinković PLAKAO zbog sina Željka, a onda je Jelena progovorila o MILJANINOM ULASKU U PAROVE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Borac R SRPSKE

pre 3 godine

Svaka cast Kristijane. Tako i treba toj lujki reci.

milosobilic1389

pre 3 godine

... " Нек* се БАЦИ КАМЕНОМ ко није грешан"...Рече Господ... Многи заборавише Његове речи... Срамота је колико смо се отуђили од Јеванђеља, а сви глуматају моралне душебрижнике...!? Па и сподобе, бивши робијаши...Шта ћете...? И то је Србија...?! Мада име ми баш не звучи - "по српски"...?! Кристијан...? Јел* то онај што је причао и писао... - некакве бајке...? ( Андерсен беше...? Или тако нешто...? И тај може бити Србин... - по дифолту...!? )

Poskok

pre 3 godine

Ja opet zelim neka Djole ludi Grk da udje u zadruzi 4

Duca

pre 3 godine

Uuuuuu Boze me sacuvaj. Ova zena nema ni malo obraza. Nije sto je ona takva, meni je zao cerki. Da nema decu pa neka radi sta hoce, ali deca bre, deca pate strasno. Da sam ja ovako izvikana, pobegla bi u sumu da me niko ne vidi. Ona nema taj mozak, ona se jos pokazuje i slika sa cerkama da potvrdi da im je "mama".Uzas!

Maraco

pre 3 godine

E vala tvoja deca ce tobom bas da se ponose. Baron Minhauzen!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija