• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2020

09:30

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO O ČEMU SE DOPISUJE ŽIRI ZVEZDA GRANDA NA ZAJEDNIČKOM ČETU! Dovoljan je samo komentar da krene ŠOU VAN KAMERA!!

Estrada

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO O ČEMU SE DOPISUJE ŽIRI ZVEZDA GRANDA NA ZAJEDNIČKOM ČETU! Dovoljan je samo komentar da krene ŠOU VAN KAMERA!!

Podeli vest

Saša Popović je juče ujutru gostovao u "Jutarnjem programu" Prve televizije, te se u razgovoru sa Jovanom Joksimović dotakao brojnih tema, a, između ostalog, i "Zvezda Granda"

Poslednja sezona ovog muzičkog talent šou-programa prekinuta je zbog pandemije korona virusa, odnosno zbog vanrednog stanja ustanovljenog zbog iste.

''OVO JE MOJA MAMA, KO GOD JE UPOZNA...'' Severina POKAZALA MAJKU, a njen DIRLJIV RAZGOVOR sa njom VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM!

Foto: Printscreen You Tube

Kako u ovom takmičenju učestvuju kandidati iz svih republika nekadašnje Jugoslavije, dalje snimanje nije bilo moguće zbog zatvaranja granica, ali i zbog zabrane okupljanja. Na sve to, jedan od članova žirija, Đorđe David, zakačio je korona virus, zbog čega se nedeljama lečio i bio u izolaciji.

PO*NO GLUMICA IDENTIČNA TAMARA ĐURIĆ! Starleta se OGLASILA - NEKO JOJ SMEŠTA AFERU? BRUTALNE SCENE! (VIDEO)

Saša je otkrio da ima u planu da se snimanje i emitovanje ovog šoua prebaci na jesen tekuće godine, kada bi inače trebalo da počne snimanje nove sezone, zbog čega će verovatno doći da sjedinjavanja ova dva projekta u jedan.

- Dodaćemo neke nove takmičare, neke ćemo vratiti i jedna sezona traje zapravo dve. Žao mi je bilo da zbrzamo ovu sezonu - ispričao je Popović, zbog čega se Jovana našalila će se izgubiti intimna atmosfera između članova žirija zbog pleksiglasa koji će biti postavljen između njih.

Foto: Printscreen You Tube

- Mislim da tu neće biti nikakvih problema, mislim da je tu dovoljna jedna mala iskrica, komentar, da se napravi šou. Mi smo inače imali grupu "Žiri Zvezda Granda", slali smo tu klipove, svako jutro napišemo "dobro jutro", ko je ustao, ko šta radi - odgovorio je Saša.

CECA JOJ PONUDILA KROV NAD GLAVOM! Pevačica sa slike NIŽE HITOVE, a karijera joj je KRENULA NAKON što je pevala na JEDNOJ SLAVI!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija