• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LUKIĆ

14.05.2020

08:16

"JURILA SAM JE NOŽEM, A ONDA..." ŠOK! Rada sa Harisom u RODNOM SELU, a kada čujete šta je uradila SESTRI - NAJEŽIĆETE SE!

Estrada

"JURILA SAM JE NOŽEM, A ONDA..." ŠOK! Rada sa Harisom u RODNOM SELU, a kada čujete šta je uradila SESTRI - NAJEŽIĆETE SE!

Podeli vest

Nikad iskrenija!

Rada Manojlović kaže da su tokom vanrednog stanja policajci često upadali u njenu kuću jer su verovali da pravi lude žurke! Folkerka otkriva da je zbog pandemije koronavirusa dva meseca provela u rodnom selu Četerežu sa još dvadesetak ljudi, među kojima su njen otac, maćeha, sestra, zet, brat sa porodicom, ali i dečko Haris Berković.

 

- Vreme u izolaciji mi je proletelo. Bilo je dvadesetak ljudi u mojoj kući u Četerežu, policajci su dolazili tokom policijskog časa jer su bili ubeđeni da pravim žurke. Jedna policajka je ušla u dvorište i doviknula: "Kakvo je ovo okupljanje?" Objasnila sam joj da su svi oni moja porodica - kaže Rada, i dodaje da je u izolaciji non-stop kuvala:

MANIJAK JOJ UPAO U KUĆU, REAGOVALA POLICIJA! Rada u STRAHU ZA SVOJ ŽIVOT - angažovala OBEZBEĐENJE! Evo šta se DESILO!

 

 

- Po ceo dan spremala sam nešto za jelo jer nisam imala pametnija posla. Haris je rekao da bi bilo dobro da budemo fizički aktivni, pa smo počeli da igramo stoni tenis. Nisam se plašila korone jer smo bili izolovani na selu. Ja se zapravo jedino plašim kad se zapuca na mojim nastupima, pa da me ne pogodi zalutali metak. A virus dođe i prođe!

Rada priča da je u detinjstvu bila nestašna:

- Sestra i ja smo bile male kada je bio popularan film "Vrisak". Htela sam da je zaplašim, pa sam uzela kuhinjski nož i počela da je jurim po dvorištu imitirajuću scenu iz tog filma. Kad me je tata video, dotrčao je i lupio mi šamar. Nikad se više nisam šalila na takav način.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija