• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

17:40

PONOSNA MAJKA! Zbog ovog VELJKOVOG GESTA Ceca će se oduševiti, ova fotografija govori SVE!

Estrada

PONOSNA MAJKA! Zbog ovog VELJKOVOG GESTA Ceca će se oduševiti, ova fotografija govori SVE!

Podeli vest

Nema ponosnije od nje.

Sin naše balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko je ponovo pokazao humantost te je sa svojim prijateljia organizovao još jednu humanitarnu akciju.

MILENA ĆERANIĆ SE NALJUTILA NA KOLEGE! Oplela redom, a evo šta im je ZAMERILA

Naime, Veljko je osetio potrebu da onim najugroženijima pomogne posle vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa, a izbor je ovaj put pao na ratne invalide i veterane iz Žitorađe, rodnog mesta njegove majke. 

Foto: printscreen instagram/veljkoraznatovic

700.000 EVRA ZA VILU U ELITNOM DELU BEOGRADA?! Naša popularna pevačica KUPUJE KUĆU - OVA joj se posebno SVIDELA?! Ali to nije SVE!

Veljko je sa svojim prijateljima pripremio dvadeset paketa sa hranom i sredstvima za higijenu veneranima iz Žitorađe, a to je naišlo na brojne pohvale, a majka je sigurno ponosna na svog sina.  

 

 

- Danas smo spremili 20 paketa hrane i higijenskih preparata ispomoći udruženju ratnih invalida i ratnih veterana u Zitoradji preko organizacije “Junak”. Apelujem na što više patriota da učine šta mogu da pomognu onima koju su čuvali vas i našu jedinu svetu Srpsku zemlju. Živela Srbija! - napisao je Veljko u opisu fotografije. 
 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija