• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

09:34

VELJKO RAŽNATOVIĆ se LATIO MIKROFONA na Anastasijinom rođendanu, pokazao svoje umeće - SVE PRŠTI OD EMOCIJA! (VIDEO)

Estrada

VELJKO RAŽNATOVIĆ se LATIO MIKROFONA na Anastasijinom rođendanu, pokazao svoje umeće - SVE PRŠTI OD EMOCIJA! (VIDEO)

Podeli vest

Odlično se snašao.

Anastasija Ražnatović je juče proslavila svoj 22. rođendan sa najbližim prijateljima i porodicom koja joj je pripremila pravo iznenađenje. 

SA 15.000 EVRA, SPUSTILA NA... ŠOK! Ana Nikolić morala da koriguje CENU NASTUPA - evo koliko će pevačica sada ZARAĐIVATI!

Foto: TV Pink printscreen

Naime, oni su organizovali proslavu povodom rođendana, na kojoj je zapevao i Anastasijin brat Veljko Ražnatović.

Ono što je sigurno jeste da je porodica Ražnatović veoma muzikalna, a to je pokazao upravo i Veljko, kada je sa pevačicom Draganom Rakčević zapevao duet.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

ŠOK TRANSFORMACIJA MAŠE TERZIĆ! Nećete verovati kako sada izgleda Veljkova BIVŠA: Smršala, promenila frizuru... NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Ceca je sve ovo zabeležila, a Veljko se uneo u ulogu pevača. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku. 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija