• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

16:00

OVO ĆE JE SKUPO KOŠTATI! Jelena Karleuša udarila na Aleksandru Mladenović i Šemsu, POTCENILA njihovu karijeru - ŠOK!

Estrada

OVO ĆE JE SKUPO KOŠTATI! Jelena Karleuša udarila na Aleksandru Mladenović i Šemsu, POTCENILA njihovu karijeru - ŠOK!

Podeli vest

Uvredila je i takmičarku "Zvezda Granda".

Sinoć je emitovana još jedna emisija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a mlada pevačica Tamara Selimović sinoć je prošla u naredni krug takmičenja.

ISPLIVAO SNIMAK ISPITIVANJA! Tijanu Ajfon pitala DA LI SE BAVI PROSTITUCIJOM - U sve je umešana MILJANA KULIĆ! Tresu se DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Ona se predstavila što je bolje mogla numerama "Javi se, oteraj tugu" Šemse Suljaković i "Sunce moje" Aleksandre Mladenović.
Interesantno je da je Jelena Karleuša ovoj takmičarki dala glas, ali ju je potom žestoko vređala zbog nastupa i izbora pesama.

Foto: Printscreen You Tube

– Ti si devojko mrtvo puvalo! - rekla je Jelena Tamari i potom dodala:
– Odvratan je izbor pesma!
– Oprosti joj Bože, ne zna šta priča - reagovao je Dragan Stojković Bosanac na Jelenine reči.


On je potom podsetio Jelenu da je tako isto govorila za Aleksandru Mladenović, pa je Aleksandra potom napravila veliki uspeh i ima već nekoliko hitova.

OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOG SU MILICA I PETAR RASKINULI? Pevačica otkrila sve, on nije mogao da IZDRŽI OVO! PREVIŠE JE...!


Karleuša je rekla Tamari da ne treba da joj bude uzor Aleksandra Mladenović, koja je obična radna pevačica i koja nikada neće biti zvezda. Saša Popović je stao u Aleksandrinu odbranu. On je rekao da Aleksandra nije obična radna pevačica, da ona ima jako dobru cenu i da već ima pet hitova, a da će za nekoliko godina i ona praviti koncerte.

Foto: TV Pink printscreen


Inače, pre uvreda na Aleksandrin račun, Karleuša je prozvala i Šemsu, za koju je rekla da su njen pesme šund.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija