• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2020

14:40

IZLANULA SE! Marija Šerifović OTKRILA ko je u ŽIRIJU u novoj sezoni ''ZVEZDA GRANDA'' - Popović će joj ZAMERITI OVO!

Estrada

IZLANULA SE! Marija Šerifović OTKRILA ko je u ŽIRIJU u novoj sezoni ''ZVEZDA GRANDA'' - Popović će joj ZAMERITI OVO!

Podeli vest

Nije smela da kaže?

Mesecima unazad se priča o tome da Marija Šerifović od sledeće sezone neće biti u žiriju "Zvezda Granda", a sada je ona jednom rečenicom otkrila da li je to istina.

NOVE INTRIGE MILOJKA BOŽIĆA! Pre Milijane BIO je sa PEVAČICOM - Bavio se muzikom, a onda se NAGLO POVUKAO IZ TIH VODA!

Foto: Prva TV printscreen

Nakon što je pet godina provela ocenjujući kandidate u ovom muzičkom takmičenju, pevačica je i sama izjavljivala da od sledeće godine ne planira da nastavi sa tim. Ipak, izgleda da se nešto promenilo u međuvremenu, jer je Marija tokom sinoćne epizode ipak otkrila da ćemo je i sledeće sezone gledati u žiriju "Zvezda Granda".

''NEKI DEDA ME VUKAO KAO VREĆU...'' Naša FOLKERKA prošla KROZ PAKAO na jednoj SVADBI - doživela ono što je mislila da NIKAD NEĆE!

Naime, dok je komentarisala svoju takmičarku Maricu Đukić, na kraju joj je saopštila da će nastaviti rad sa njom u sledećoj sezoni, pošto takmičari koji su se ove godine takmičili nastavljaju učešće u ovom muzičkom šouu i naredne godine, jer je situacija sa koronavirusom izmenila pravila.

- Vidimo se u septembru - poručila je kratko Marija Marici, što je sasvim dovoljno da se zaključi da Šerifovićeva ostaje u žiriju ovog muzičkog takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija