• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: HIT INFORMER/Dušan Lukić

17.06.2020

15:46

"GEJEVIMA TREBA ZABRANITI BRAKOVE!" Amidžić izneo stav o TABU temama - Srbi još nisu na tom nivou svesti! Žena mu ŽESTOKO UZVRATILA!

Estrada

"GEJEVIMA TREBA ZABRANITI BRAKOVE!" Amidžić izneo stav o TABU temama - Srbi još nisu na tom nivou svesti! Žena mu ŽESTOKO UZVRATILA!

Podeli vest

U rubrici "Hit ring" Danijela i Ognjen su nam ispričali šta misle o ulasku Srbije u EU, tetovažama i pirsinzima i plastičnoj hirurgiji

Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska imaju skroz suprotne stavove kada su neke goruće teme u pitanju. Dok je, recimo, poznati voditelj izričito protiv istopolnih brakova, njegova lepša polovina bi gejevima dozvolila da imaju potomstvo.

BILO JE VEOMA NEPRIJATNO! Lepa Brena se SOČNO LJUBILA SA OVIM GLUMCEM - Zainatila sam se i... Nije joj bilo svejedno pred velikim IZAZOVOM (FOTO)

Legalizacija gej brakova

- Volela bih da se ljudi u Srbiji osveste kada je reč o gej parovima. To ne bi trebalo da bude tabu tema. Verujem da svako ima pravo na potomstvo, nevezano za s*ksualnu orijentaciju. Dozvolila bih gej parovima da usvajaju decu, a pre toga bih legalizovala istopolne brakove - rekla je Danijela.

Foto: HIT dodatak/informer

- U svetu je odavno prihvaćeno mnogo toga kada je LGBT zajednica u pitanju. Najiskrenije, nisam za to da se u Srbiji legalizuju gej brakovi, a verujem da se sa mnom slaže i veći deo naše populacije. Srbi još nisu na tom nivou svesti da bi istopolne brakove oberučke prihvatili. Nemam ništa protiv gej parova, ali ne treba da se venčavaju - rekao je Ognjen.

Srbija u EU

- Sigurna sam da se Vlada Srbije na pravi način bori za interese svojih građana. Na dobrom smo putu da budemo deo Evropske unije. Bilo bi nam lakše kada bismo postali deo tog saveza jer državama članicama nudi razne beneficije i povlastice. Mada, kad malo bolje razmislim, ništa nam ni ovako ne fali.

RUKE SU MU BILE U GOLOJ VODI! Nada Topčagić potresena SMRĆU - progovorila o TOPALOVIĆU! pevala je njegovoj ćerki na SVADBI, bili su BAŠ BLISKI

- Potrebno je da Srbija što pre uđe u Evropsku uniju. Postavlja se pitanje da li je naš narod spreman da poštuje sve ono što podrazumeva taj ulazak. Tu pre svega mislim na određene izmene u zakonima. Kako sada stoje stvari, na dobrom smo putu da se priključimo EU.

Foto: Privatna arhiva

Tetovaže i pirsinzi

- Nikada sebi nisam dozvoljavala da osuđujem nekoga zbog toga što želi da se razlikuje. Ako osoba voli da se tetovira ili da ima pirsing, zašto da ne?! Imam nekoliko tetovaža koje mi mnogo znače i koje su obeležile jedan deo mog života. Ponosna sam na njih.

- Na telu imam nekoliko tetovaža i podržavam da neko iscrta svoje telo. Ne volim pirsinge i do sada sa time nisam eksperimentisao. Svako ima pravo da radi sa svojim telom šta god želi.

Skromnost vrlina ili mana

- Sve zavisi od situacije. Kada je reč o poslu, ako čovek ima kvalitete i vredan je, ne bi trebalo da bude skroman. Ukoliko se ne postavi prema drugima kako treba, uvek će biti potlačen. Ispred nosa će mu zgrabiti priliku neko ko manje zna, ali zato nema ni stida, ni srama. Sa druge strane, skromnost u odnosima sa porodicom i prijateljima uvek treba da postoji. Tada je vrlina.

BRENDON DOBIO LJUBAVNU ČESTITKU OD MUŠKARCA! "Volim te ljubavi, mnogo mi nedostaješ..." Zadrugar počeo da se PRAVDA - POCRVENEO pred svima! (VIDEO)

- Vremena se menjaju i sve što je nekada bilo da, danas je ne. Učeni smo da je skromnost vrlina po svim merilima, ali je u današnje vreme očigledno mana. Ni meni nije najjasnije zbog čega je to tako. Neka svako sam prosudi. Lično, skromnost uvek smatram vrlinom.

Foto: Privatna arhiva

Plastična hirurgija

- Nemam ništa protiv plastične hirurgije sve dok je nešto urađeno sa merom. Nije dobro preterivati ni u čemu u životu, pa ni u tome. Ako će neko posle posete estetskom hirurgu da se oseća bolje i ima više samopouzdanja, to mi je u redu.

- Ne dopada mi se sve što je prenaglašeno. U redu su mi manje estetske intervencije. Ne znam kakav ću stav da imam po pitanju ovoga kada budem u četrdesetim godinama! Možda tada odlučim da nešto popravim na sebi. Zasad sam zadovoljna izgledom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija