• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

22.06.2020

12:56

LUKSUZNI STAN SA POGLEDOM NA HRAM! Andreana Čekić nam je OTVORILA VRATA NOVOG DOMA - tri spavaće sobe, ZLATNI DETALJI... Pravi RAJ za nju i VERENIKA! (FOTO)

Estrada

LUKSUZNI STAN SA POGLEDOM NA HRAM! Andreana Čekić nam je OTVORILA VRATA NOVOG DOMA - tri spavaće sobe, ZLATNI DETALJI... Pravi RAJ za nju i VERENIKA! (FOTO)

Podeli vest

Markova ćerkica doprinela je da njihov stan izgleda još lepše i poklonila im crtež koji su odmah uramili

Pevačica Andreana Čekić je svojim glasom i talentom pridobila simpatije milionskog auditorijuma, a brojni hitovi su samo dokaz njenog napornog rada. 

UHAPŠENA SRPSKA STARLETA! Bivša rijaliti učesnica završila IZA REŠETAKA - novi SKANDAL! Upali u stan i zaplenili OVO!

Pevačica je ušla u žižu javnosti zbog veze sa oženjenim Markom Miloševićem sa kojim se i verila i sa njim planira da provede ostatak života, a sada imaju i zajednički stan.

Iako su postojale spekulacije da im se veza "raspada", zaljubljeni golupčići su ih demantovali. Vest o tome pročitajte ovde. 

Foto: printscreen instagram

Pevačica je godinama unazad vredno radila kako bi obezbedila bolju budućnost. Ona i njen verenik Marko su se nedavno uselili u novi stan kod Hrama Svetog Save, a naš portal je došao u posed fotografija velelepnog stana u kome živi ovaj par. 

- U novom stanu nam je prelepo. Želeli smo veliki prostor, da svako ima svoj kutak. Volimo da ugostimo naše prijatelje, ali isto tako da imamo mir i da uživamo uz TV - rekla je Andreana Čekić ushićeno za portal Informer.rs. 

Kao što možete videti, stan odiše luksuzom, opremljen je belim nameštajem, a tvrde površine su ukrašene zlatnom bojom. Osim velikog dnevnog boravka i prostrane kuhinje, stan ima tri spavaće sobe, a svaka od njih ima i svoje kupatilo.

Andreana je pažljivo birala stan, a ono što dodatno krasi pevačicin novi dom jeste što svaka od soba ima pogled na Hram. 

(FOTO) JELENA KARLEUŠA KAO BEBA! Pevačica objavila fotografiju koja će vas OBORITI SA NOGU - Preslatko!

Ovaj stan je od sada novo ljubavno gnezdo Andreane i Marka, a njihov dom će povremeno posećivati i Markova ćerka kojom je pevačica oduševljena. Čekićeva nam je otkrila da je mala Jana, Miloševićeva naslednica, doprinela da njihov stan izgleda još lepše i poklonila im crtež koji je pevačica uramila. 

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija