• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv

25.06.2020

20:18

POLICIJA IM JE BILA ZA PETAMA! Pronađeni DOKAZI U ROMANINOM TELEFONU - Evo koliko su para PODIGLI! Skandal trese region!

Estrada

POLICIJA IM JE BILA ZA PETAMA! Pronađeni DOKAZI U ROMANINOM TELEFONU - Evo koliko su para PODIGLI! Skandal trese region!

Podeli vest

Nisu znali da ih prate!

Pevačica Romana Panić i agent za prodaju nekretnina Filip M. sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavljali uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu u Australiji.

ZILHA TUŽI DRAGANU I EDISA! Fetićeva još uvek zakonita supruga SPREMNA ZA OSVETU!

Prema presudi, Filip M. je 19. marta u 10.22 časova postavio prvi uređaj u bankomat u tržnom centru Cannon Hill Plaza u Brizbejnu. Dva dana kasnije on se, sa kačketom na glavi i maskom preko lica, vratio na isti bankomat, i izvadio uređaj.

Foto: instagram/romana_panic

Sličan postupak je ponovi na nekoliko bankomata širom grada. Međutim, Filip M. i Romana Panić nisu ni sumnjali da su sve vreme bili pod budnim okom australijske policije, koja je na kraju pretresla hotelsku sobu u kojoj su boravili.

HAOS! LETI PERJE u Zadruzi! Pokrvile se OKO MOMKA! Žestoka SVAĐA DRUGARICA i ULTIMATUM - Zabrana PRILASKA!

U Romaninom telefonu su pronašli dokaze da je od jedne ženske osobe tražila uređaj za čitanje kartica. Pevačica je to, i pored dokaza, negirala u policiji. Žena koja je nabavila čitač kartica rekla je da je znala da je Romana poznata pevačica u Srbiji, te je mislila da im je uređaj potreban zbog naplaćivanja ulaza na koncerte.

Foto: instagram/romana_panic

Par je uspeo da falsifikuje 22 kartice sa kojih je podigao 23.500 dolara. U odrbrani su naveli da nikada nisu osuđivani, da Filip M. ima dvoje dece i da su u Australiju došli turistički. Međutim, prema njihovim rečima, u međuvrenu nestalo im je novca pa su došli na ideju kako da na brzinu “napune novčanik”.

NAPUŠTAJU BELU KUĆU! Anabela i Luna ODLAZE - Donele bitnu odluku! OVO ĆE PROMENITI NJIHOV ODNOS, Marko će ostati sam! (VIDEO)

Podsetimo, oni su uhapšeni danas u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i oni su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija