• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2020

15:56

Nakon jučerašnjeg SKANDALA Severina OBJAVILA FOTKU, NA NJOJ SVE PUCA, a onda uputila BRUTALNU PORUKU!

Estrada

Nakon jučerašnjeg SKANDALA Severina OBJAVILA FOTKU, NA NJOJ SVE PUCA, a onda uputila BRUTALNU PORUKU!

Podeli vest

Pevačica uživa u životu i radi na sebi.

Pevačica Severina Kojić se tokom jučerašnjeg dana ponovo našla u žiži skandala kada je dobila prijavu jer navodno nije predala dete svom bivšem partneru Milanu Popoviću, dok pevačicin PR tim ističe da nije upoznat sa tim. Vest o tome pročitajte ovde

ANA NIJE PUSTILA LORENU DA DOĐE NA SLAVLJE! Darko Lazić otkrio zašto ćerka danas nije SA NJIMA - Pitao sam da je pusti, ali... Žurka u Rumi upravo POČINJE (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Svaka je sreća remek djelo.” ??‍♀️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Објава коју дели Severina (@severina) дана 16. Мај 2020. у 4:41 PDT

 

Čini se da pevačicu ne dotiču medijski naslovi, te je jednom fotografijom pokazala da uživa u životu. Severina važi za jednu od najprivlačnijih žena u regionu, a novom fotkom je to ponovo i dokazala. 

Foto: instagram printscreen/severina

Tamara Đurić se LJUBILA SA VERENIKOM NASRED ULICE! Svi videli kako izgleda kao TRUDNICA, a ovaj DETALJ je sve ostavio u ŠOKU!

Severna je pozirala u crnom bikiniju sa karnerima, a njene obline su došle do izražaja. 

- Evo me doma, bolje sam odma’, nema nervoza, odmaran mozak, evo me doma, dobre volje sam odma’- napisala je Severina reči pesme od Leut Magnetik, "Evo me doma" u opisu fotografije. 

Kako je izgledala Severina u ovom provokativnom izdanju pogledajte ovde

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija