• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

03.09.2020

07:50

AFRIKA PRODAJE JAHTU ZA 120.000 EVRA! Kupac bacio oko na PEVAČICU - pokušava da je SMUVA! Otišla da se SASTANE sa njim, a evo i ZAŠTO!

Estrada

AFRIKA PRODAJE JAHTU ZA 120.000 EVRA! Kupac bacio oko na PEVAČICU - pokušava da je SMUVA! Otišla da se SASTANE sa njim, a evo i ZAŠTO!

Podeli vest

Ne štedi!

Sandra Afrika (32) otišla je u Crnu Goru, ali ne da bi pevala kao brojne njene kolege, već da bi prodala svoju jahtu! Pevačica želi da se reši broda dugačkog 10 metara, koji je, kako tvrdi, dobila na poklon od babe iz Nemačke!

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

- Sandra je otišla u Crnu Goru da bi se sastala sa potencijalnim kupcem njene jahte, koju je inače nazvala "Afrika". U pitanju je bogati Crnogorac koji je odavno bacio oko na Sandrin brodić, ali i na samu Sandru! Već dugo pokušava da je smuva, rekao joj je da će da kupi njenu jahtu, ali samo ako sa njom pregovara o ceni - priča dobro obavešten izvor.

OGLASIO SE MUŽ TANJE SAVIĆ: Decu sam odveo da bih ih spasao od...

Povela bivšeg dečka

Afrika, međutim, nije otišla sama u Crnu Goru, već je povela bivšeg dečka i sadašnjeg menadžera Aleksandra Moskovljevića Mikišu. Ukoliko od kupca "izvuče" dovoljno novca, rešila je da odmah sebe časti duplo većom jahtom.

- Sandra se već raspituje o novoj jahti od 20 metara. Nada se da će svoju jahtu prodati za 120.000 evra i planira da doplati još toliko za novu, luksuzniju - priča izvor.

Veliki troškovi

Afrika je za svoju jahtu imala samo izdatke. Već godinu dana dnevno plaća 200 evra privez za jahtu, koju nije stigla da vozi zbog pandemije korone.

- Sandra se mnogo nervirala što je celo proleće i leto provela u Srbiji. Navikla je da već u aprilu ode u Crnu Goru, odakle inače putuje na svoje nastupe. Međutim, korona joj je poremetila planove - kaže naš izvor.

Podsetimo, Sandra se pre četiri godine, kada su poreznici istraživali pevače zbog utaje poreza, pravdala u Poreskoj upravi da je jahtu dobila na poklon.

- Moji baka i deka žive već 40 godina u Nemačkoj i ne vidim u čemu je problem što su mi kupili jahtu i stan - izjavila je tada Afrika.

Kupila kuću na
Savi za 150.000 E

Sandra Afrika se ovog leta prilično istrošila jer je kupila i kuću na Savi! Nekretnina se nalazi na novobeogradskom delu reke koštala ju je 150.000 evra. Ima nekoliko soba, bazen i teren za košarku. Pored toga Sandra je sa bivšim dečkom Mikišom uložila novac i u izgradnju zgrade u Šapcu, koja će imati 13 stanova za prodaju.

Sviđaju joj MC Stojan i Saša Kovačević

Nakon raskida sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, Sandra Afrika je bacila oko na dva pevača - Sašu Kovačevića i MC Stojana.

- Moram priznati da Sale baš dobro izgleda. I MC Stojan veoma dobro izgleda, baš je dobar frajer. Sredio se top, tetovaže mu dobro stoje - rekla je pevačica.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija