• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

22.09.2020

07:40

JOVANA I SRĐAN U SVAĐI ZBOG POSLA - NAPRAVILI SKANDAL! Voditeljka mu obećala DRUGI POSAO, a na kraju ga ISPALILA!

Estrada

JOVANA I SRĐAN U SVAĐI ZBOG POSLA - NAPRAVILI SKANDAL! Voditeljka mu obećala DRUGI POSAO, a na kraju ga ISPALILA!

Podeli vest

Šok!

Jovana Joksimović navukla je svog kuma Srđana Predojevića da daju otkaz na Prvoj, obećavajući mu siguran posao na televiziji njenog muža Željka Joksimovića K1, da bi ga na kraju ispalila!

Voditeljski par je u petak napravio haos na poslu zato što je jutarnji program umesto njih vodio Filip Čukanović i u žaru rasprave sa čelnim ljudima Prve dali su otkaz.

Foto: printscreen TV Prva

JOVANA SIKĆE - NASTAVLJA RAT SA PRVOM TV! Voditeljka POBESNELA - zapretila TUŽBOM, pa poručila: ZAKON MU TO NE DOZVOLJAVA!

Neće da ih trpe

Međutim, kada je Srđan shvatio da na K1 ne može da dobije platu koju je imao do tada i da ga na Pinku i RTS ne žele, odlučio je da podvije rep i pokuša da spase radno mesto. On je u ponedeljak ujutru došao na posao, ali obezbeđenje nije htelo da ga pusti u zgradu televizije.

- Čelni ljudi Prve su poludeli jer su Jovana i Srđan u petak napravili pravi skandal. Vrištali su, histerisali i na kraju usmeno dali otkaz. Posle toga su počeli da menjaju priču, da mole da ih vrate na radno mesto, međutim, menadžment je odlučio da sa njima prekine saradnju. Jovana i Srđan su najplaćenija TV lica u Srbiji. Imaju platu od čak 10.000 evra mesečno, četiri meseca godišnjeg odmora, a stalno prave neke probleme. Niko više nije hteo da ih trpi - kaže izvor Informera.

Foto: printscreen instagram/jjovanajoksimovic

Svađali se pred ekipom

On dodaje da je Predojević poludeo kada je shvatio da će ostati bez posla, a da pritom nema alternativu jer mu na K1 nude mnogo manju platu od one koju je imao.

- Nakon cele frke samo je Jovana dobijala ponude. Zvali su je sa RTS da vodi autorsku emisiju zabavnog karaktera u svojoj privatnoj produkciji, od koje bi mogla odlično da zaradi. Međutim, jasno su joj stavili do znanja da za Srđana nema mesta na Javnom servisu. I Pink bi želeo da vrati samo nju, ali ne i njega - objašnjava naš sagovornik.

JOVANA I SRĐAN ODLAZE SA TV PRVA! Voditeljski par DAO OTKAZ, a evo i zbog čega

Cela ova situacija bila je samo povod više da se naruši već poljuljan odnos između kumova:

- Srđan i Jovana su od januara u tihom ratu. Posvađali su se zbog posla! Jovana je stalno kasnila, a Srđan ju je pokrivao. Jednog jutra je odlepio i nije hteo da uđe u studio dok mu se koleginica ne pojavi. Kada je došla, raspravljali su se pred celom ekipom i od tada su u zategnutim odnosima. Prvih sat vremena jutarnji program je emitovan bez voditeljskog para, puštani su samo prilozi. Od tada su izbegavali da zajedno vode emisiju. Tek su tokom letnje pauze spustili loptu, i to od trenutka kada je Jovana počela da ga ubeđuje da daju otkaz i odu na K1. Iznenađen sam što je Srđan potpao pod njen uticaj i što nije o svemu promislio pre nego što su napravili skandal na Prvoj. Sada je samo on na gubitku.

 

BONUS VIDEO

MUKA VAM JE OD SVEGA NA OVOJ PLANETI? Dobrodošli na ASGARDIU!

BICIKLE SU NAŠA SVETLA BUDUĆNOST! Obeležen Svetski dan BEZ automobila!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazar

pre 3 godine

Prvo je on nju navukao pa su dali otkaz na pinku pa su postali kumovi pa je sad ona navukla njega.

Borac R SRPSKE

pre 3 godine

Vise pisete o toj lujki nego o necemu od cega narod zivi.koga ona toliko zanima.Mozda sada Solaka i kriminalca Djilasa.

Lažovi

pre 3 godine

Kakvi ste lažovi, ima intervju sa Srđanom gde je rekao da ovo noje istina, kakva je ovo laž kao i svaka druga izjava inormera, clickbait

Ceca

pre 3 godine

Svi su videli da Jovana želi da dominira u svakoj situaciji.Prosto neprijatno.Prestala sam da gledam njihov program.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija