• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

22.09.2020

08:10

LJUPKA HTELA DA DRAGIŠI ZAPALI KUĆU NA AVALI?!! Pevačica preživela NERVNI SLOM ZBOG GENERALA, imala OPASNE NAMERE!

Estrada

LJUPKA HTELA DA DRAGIŠI ZAPALI KUĆU NA AVALI?!! Pevačica preživela NERVNI SLOM ZBOG GENERALA, imala OPASNE NAMERE!

Podeli vest

Ljupka Stević je u naletu besa planirala da uništi kuću na Avali u kojoj je Dragiša Simić organizovao orgije. Udarila ga je pesnicom u glavu, polupala mu dva auta, a zatim želela da mu uništi imovinu

Pevačica Ljupka Stević planirala je da zapali vikendicu na Avali u kojoj tvrdi da je orgijao general policije Dragiša Simić, saznaje Informer! Folkerka je, prisluškujući razgovore bivšeg partnera, čula da ugovara seks sa devojkama na tom mestu, pa je u naletu besa poželela da mu uništi kuću!

10
godina su u bili u vezi Ljupka i Dragiša

Pošto ga je u sredu uveče nabola pesnicom u glavu i demolirala mu dva automobila, htela je da produži na Avalu.

- Kad je Ljupka čula da Dragiša zove devojke u vikendicu, odlepila je! Odmah je isplanirala da mu spali kuću u kojoj orgija. Dok ga je udarala, a zatim i lupala automobile, sve vreme je imala u glavi tu ideju. Međutim, policija je brzo stigla na lice mesta i privela je u PU Voždovac - priča za Informer pevačicina prijateljica.

Prema njenim rečima, folkerka je i narednog dana ponavljala da će mu zapaliti vikendicu.

Foto: TV Pink printscreen

- Kad je došla kući iz stanice, rekla mi je da će da mu uništi "je*arnik"! Ponavljala je da će da ode na benzinsku pumpu i kupi gorivo, zatim da se odveze do te kuće i zapali je! Vikala je:"Bacila sam deset godina na njega! Lagao me je da će se razvesti! Sve ću da mu naplatim! Život ću da mu uništim!". Jedva sam je smirila da ne završi u zatvoru! Potom je i majka razgovarala sa njom, pa je malo spustila loptu - kaže naša sagovornica.

Ljupka, koja je prethodnih dana davala kontradiktorne izjave, tako što se se klela da nije ona uništila automobile, a zatim to priznala, i ovog puta pokušava da se opravda. Ona je nedavno izjavila da joj je krivo što Dragišu nije uhvatila na gomili na Avali jer bi napravila spektakl, dok sada tvrdi da to nikada nije nameravala.

- Nisam ja piromanka! Nikada nikome u životu ne bih naudila (!?!). Ne mogu više da pričam o njemu. Javno je tražio oproštaj od žene i dece. Evo, ja mu želim da mu bude oprošteno! Ako on misli da je ispravno da se "pere" od mene, poštujem to - priča Stevićeva, a na pitanje da li ga i dalje voli i da li će se pomiriti s nim, odgovara:

- Volim ga, kao i svog dedu koji živi u Sloveniji i ne viđam ga stalno. Od pomirenja nema ništa. Je*ala sam mu kevu jer je to zaslužio! I ja sam očigledno zaslužila da patim. Svako nosi svoj krst.

Maca: Opravdava se
nasilje nad muškarcima

Foto: Printscreen You Tube

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca smatra da je Ljupki Stević mesto u zatvoru.
- Gde je borba protiv nasilja nad muškarcima? Kad je reč o ženi, tada se digne velika frka, a sada se ćuti. Umesto da je u zatvoru, ona daje intervjue. Ljupka treba da zna da bi svi da je je*u, a niko neće da je ženi - priča Maca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 3 godine

Imate li iocemu drugom da pisete osim o ovoj nebitnoj osobi. Nezanima nas ta osoba uopste nit nas interesuje, ko je ona, po cemu je poznata ?

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija