• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2020

16:41

ODBIO DA GOSTUJE U JUTARNJEM NA PRVOJ! Novi voditelj Filip IZVISIO - pozvao ga u emisiju, a onda ŠOK! Nije želeo da se pojavi!

Estrada

ODBIO DA GOSTUJE U JUTARNJEM NA PRVOJ! Novi voditelj Filip IZVISIO - pozvao ga u emisiju, a onda ŠOK! Nije želeo da se pojavi!

Podeli vest

Odbio da se uključi u program

Pevačica Aleksandra Prijović danas je gostovala u jutarnjem programu na TV "Prva". 

Na samom početku razgovora, novi voditelj Filip Čukanović našalio se sa pevačicom, ali je njegova šala iznenadila mnoge, ali i pevačicina reakcija.

- Čujem da me nisi volela jutros - pitao je on, a Prija je odogovorila:

- Kako da te volim kada sam ustala u pola 8 zbog emisije? Ali drago mi je da si me pozvao i da sam tu - rekla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on Sep 24, 2020 at 1:10am PDT

 

Voditelj je potom prokomentarisao da je pred emisiju pozvao Aleksandrinog supruga Filipa Živojinovića da se uključi uživo, ali da Filip nije pristao na to.

- Ja sam navikla na to, pet godina smo skoro zajedno, on nikada nije voleo da daje intervjue, desilo se jednom ili dva puta - rekla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija