• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2020

20:06

Televizija koju su stvorili nosioci internet generacije među deset najgledanijih  TV kanala u Srbiji – RED TV pomera granice!

Estrada

Televizija koju su stvorili nosioci internet generacije među deset najgledanijih TV kanala u Srbiji – RED TV pomera granice!

Podeli vest

Prelazak najistaknutijih influensera sa društvenih mreža na televiziju, pokazao se ne samo inovativnim, već i više nego uspešnim potezom.

Pokrivenost kablovske televizije u Srbiji gotovo je apsolutna i gledaocima se nudi skoro 300 TV kanala, među kojima je od 3. oktobra i najnoviji domaći kanal RED TV.

Zahvaljujući influenserima koji su se sa društvenih mreža preselili na velike ekrane kao i zanimljivom, trendi i zabavnom sadržaju koji plasiraju gledaocima kroz najrazličitije formate i aktuelne teme, RED TV uspela je da privuče pažnju auditorijuma u Srbiji za samo desetak dana od početka emitovanja.

Foto: pink.rs

Televizija koju su stvorili nosioci internet generacije, prema istrazivanju agencije Nielsen, jedine zvanične agencije za istraživanje TV gledanosti - našla se u ovom kratkom periodu na desetoj poziciji liste najgledanijih TV kanala u Srbiji, uključujući i nacionalne televizije. Ako nastavi ovim tempom, RED TV za manje od mesec dana će se naći u grupi od pet najgledanijih telelvizija u Srbiji, uključujući sve nacionlane i kablovske TV stanice.

Ono što ovu mladu televiziju čini sada već apsolutnim liderom među kablovskim kanalima je broj gledalaca tokom celog dana, koji prevazilazi SVE kablovske kanale u Srbiji i iznosi više od pola miliona gledalaca svakog dana. Pored toga, u udarnim terminima od 20 časova do ponoći RED TV na teritoriji Beograda u grupi gledalaca od 20 do 45 godina ima udeo u gledanosti od 3.5%, što je čak dva puta više od kanala sa nacionalnom frekvencijom. 

Foto: pink.rs

RED TV je za kratko vreme osvojila najveću armiju gledalaca među kablovskim kanalima, a pored totala, beleži odlične rezultate u posebnim grupama gledalaca. U kategoriji gledalaca od 15 do 49 godina udeo u gledanosti dostiže i neverovatnih 10 odsto auditorijuma u pojedinim terminima. Kada govorimo o grupi gledalaca starosti od 15 do 29 godina, RED TV zauzima 8. poziciju na listi najgledanijih kablovskih kanala, dok se u grupi publike koja ima više od 50 godina našla na 9. mestu.

Foto: pink.rs

Nova, mlada, harizmatična, popularna lica i emisije "Ustanak", "Prerano sa Žoržom i Ignjatom", "Pitam za druga", "Studio Jam", "Rap&Roll", "Kimi's Life", kratke forme "Tiktoker", "5 grama Instagrama", "Youtuber", "RE: Twitter", "Whatsuuuup" i mnoge druge, kao i najbolji filmski program učinili su RED TV najpopularnijom televizijom za mlade i sve koji se tako osećaju. Praćenje najnovijih trendova RED TV-u je imperativ, kao i osluškivanje publike koja je svakodnevno sve brojnija. Prelazak najistaknutijih influensera sa društvenih mreža na televiziju, pokazao se ne samo inovativnim, već i više nego uspešnim potezom. RED TV je na svom samom početku, ali ne namerava da prestane da niže uspehe, kao i kvalitet svog programa, što je najveći deo stanovništva u Srbiji, ali i region već prepoznao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija