• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

25.12.2020

07:30

SKUPO I BAHATO NA OVU KRIZU - Goga Sekulić kupuje luksuzan stan u Beogradu na vodi za koji je odvojila nekoliko stotina hiljada evra!

Estrada

SKUPO I BAHATO NA OVU KRIZU - Goga Sekulić kupuje luksuzan stan u Beogradu na vodi za koji je odvojila nekoliko stotina hiljada evra!

Podeli vest

Sekulićeva planira da sa svojim partnerom Urošem Domanovićem pazari luks-nekretninu u elitnom delu grada, gde kvadrat košta više od 2.500 evra

Goga Sekulić kupuje stan u Beogradu na vodi, saznaje Informer! Pevačica i njen partner Uroš Domanović odlučili su da pazare luksuznu nekretninu koja će biti njihovo gnezdo dok su u Beogradu.

Dobar izbor

- Goga sa mužem i sinom Vasilijem Andrejom živi na relaciji Beograd-Cirih. U Švajcarskoj imaju prostran stan, pa bi voleli i u Srbiji da imaju krov nad glavom. Odlučili su se za stan u luksuznom delu grada koji je još uvek u izgradnji. Zato su se nedavno u Beogradu sreli sa agentom koji im je dao ponudu za nekretninu u Beogradu na vodi - kaže za Informer izvor blizak pevačici.
Naš sagovornik objašnjava da je folkerki posebno zapao za oko jedan stan sa lepim pogledom na reku.

Foto: instagram printscreen/sekulicgoga

Goga Sekulić i Uroš

- Svideo im se dvosoban stan u zgradi koja je još uvek u izgradnji. Rešili su da ga kupe dok je još u "sivoj fazi" jer je tada kvadrat nešto jeftiniji. I raspored prostorija im se baš dopada. Goga i Uroš će imati svoju sobu, a Andrej će biti u dečjoj. Gogi se posebno dopao i pogled na reku koji se pruža sa terase, tako da je sigurna da su napravili dobar izbor - priča izvor i dodaje da ovu nekretninu najviše kupuju zbog sina:

- Gogi je najvažnije da obezbedi svog naslednika. Godinama je štedela i nije bacala pare na gluposti, već je čuvala za krupnije stvari. I njen Uroš dosta zarađuje u Švajcarskoj. Nedavno se ponovio novim automobilom marke "maserati", a sada je red došao i na nekretninu.

Foto: printscreen instagram

Goga Sekulić

Baza za budućnost

Goga je potvrdila naša saznanja i objasnila zbog čega su rešili da se skuće baš u Beogradu.
- Želimo da obezbedimo sina. Trenutno živimo na relaciji Srbija-Švajcarska i zato nam je bilo važno da kupimo stan u Beogradu, koji će biti naša baza u budućnosti - kaže pevačica za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17