• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2020

11:45

SRBIJA JE ZBOG OVOG POTEZA BESNA - KOVID ELITA! Sanja Marinković se oglasila nakon NAPADA JAVNOSTI! Otišla je na ŽURKU USRED PANDEMIJE, pa se OPRAVDALA... /FOTO/

Estrada

SRBIJA JE ZBOG OVOG POTEZA BESNA - KOVID ELITA! Sanja Marinković se oglasila nakon NAPADA JAVNOSTI! Otišla je na ŽURKU USRED PANDEMIJE, pa se OPRAVDALA... /FOTO/

Podeli vest

Voditeljka Sanja Marinković rešila je da se malo provede i tokom korone, a njena objava na društvenim mrežama podigla je veliku prašinu.

Voditeljka emisije "Magazin in" se nedavno vratila iz Dubaija, a potom se pojavila na jednoj proslavi sa koje je objavila selfi sa svojim prijateljima uz opis:

- Malo žurke nije nikoga ubilo - napisala je Sanja Marinković i dodala:

- Kovid elita - što je bio potez koji je naveo mnoge da reaguju i komentarišu. Na slikama je bila i voditeljka Minja Miletić koja se pre par meseci porodila.

Brzo nakon toga, Marinkovićeva je ipak odlučila da obriše fotografije, uz objašnjenje:

- Slike sam obrisala da ne biste zloupotrebili moj privatni život i privatni život mojih prijatelja kao temu za raspravu.

Ipak, kako je masovno krenulo da se deli na Instagramu i Tviteru, voditeljka je rešila da objasni šta se tačno desilo.

Anketa

- Velika se prašina podigla u javnosti zbog fotografija sa proslave, pa bih da se čuje i moj glas povodom toga. Nisam organizovala proslavu, već sam otišla na jedno okupljanje povodom rođendana svoje prijateljice - rekla je Sanja i dodala:

Foto: instagram/sanjamarinkovicofficial

- Druga stvar zbog koje se podigla ogromna prašina jeste ono što sam napisala na fotografiji "kovid elita". Žao mi je što su to mnogi pogrešno shvatili. Taj izraz zapravo predstavlja sve ljude koji su, nažalost, bili zaraženi koronavirusom, ali su, na sreću, uspešno preležali virus. Želim da znate da mi nije bila namera da bilo koga podstičem da krši pravila koji su doneli nadležni - napisala je Sanja Marinković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
micki69

pre 3 godine

Elita.Stcarno da nije smesno bilo bi zalosno.

slobodan

pre 3 godine

Nadam se da će nadležni organi reagovati. To nije njen privatni život, to je kršenje mera i zakona. Bože kako je glupava.

Odvratne su

pre 3 godine

Minja miletić koja je po obrazovanju lekar izdala je tupavo saopstenje koje je n1 preneo! Sramota! Dok normalan svet viilaju ladom i kažnjavaju, ova kovid elita se šepuri i zaj... sve u zdrav mozak! Na naslovnu stranu treba ovo staviti!

Zoran

pre 3 godine

Al' je naivna "ko francuska sobarica"! Lični primer svih javnih ličnosti i onih koji ne poštuju mere pa to brane, a i nje koja ne poštuje mere, a obrazlaže da ona poštuje mere uz bruka komentar. "mala žuzrka nikog nije ubila"! Kakva kontradiktornost! Znači da zna šta je uradila a posipanje pepelom ništa ne umanjuje njen bezobrazluk!

nemanjicbgd

pre 3 godine

Marinkoviceva, ti i to tvoje drustvo ste "elita", a ne elita.

ringispil

pre 3 godine

Rasturila brak konacno slobodna zena. Zelim joj sto vise momaka u tefteru.

Ami

pre 3 godine

Bezobrazluk....svi oni koji ZELE provod i odmor mogu da odu do KOVID bolnica .....od srca im zelim. Zbog takvih finih i pametnih se i ne moze smiriti ovaj virus.

djoko

pre 3 godine

Gospode Boze, ko sve kod nas ne dobija medijski prostor...pa ta polupismena vristalica sebe smatra za elitu? E moja Srbijo medju sljivama...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija