• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

31.12.2020

21:30

ČELNICI PINKA SPREMILI IZNENAĐENJE! Voditelj Zadruge - ULAZAK U RIJALITI?! Ponuda koja se NE ODBIJA! Želim i to da ISKUSIM!

Estrada

ČELNICI PINKA SPREMILI IZNENAĐENJE! Voditelj Zadruge - ULAZAK U RIJALITI?! Ponuda koja se NE ODBIJA! Želim i to da ISKUSIM!

Podeli vest

Voditelj najgledanijeg rijalitija "Zadruga", Darko Tanasijević je svojom harizmom oduševio milionski auditorijum. Za portal Informer.rs on sumira utiske iz prethodne godine koja je za njega bila veoma nepredvidiva.

Darko Tanasijević je još kao dečak voleo javnu scenu, a sada otkriva kako je od novinara postao voditelj, kao i da li je spreman bude deo rijaliti programa, budući da mnogi priželjkuju da ga vide u ulozi rijaliti igrača.

No, pre svega toga, Darko nam priznaje čemu ga je naučila ova godina.  

Foto: Privatna arhiva

- Ova godina je bila toliko nepredvidiva, teška, neizvesna i puna iskušenja... I svi koji su tokom svih prethodnih meseci uspeli da održe zdravlje, optimizam i osmeh jesu pobednici. Nažalost, izgleda da je čitavu planetu trebala da zadesi pandemija da bismo ponovo shvatili ono što tako olako izgovaramo – da je zdravlje najbitnije. Takođe, još jednom sam dobio potvrdu da ničeg lepšeg nema od porodice, ljubavi i zajedništva - kaže Tanasijević, a potom otkriva i svoje planove na poslovnom i ljubavnom putu. 

ŽELI LUDAČKU LJUBAV

- Iako je 2020. za mnoge bila katastrofalna, meni je možda i najplodonosnija bila, kada je posao u pitanju. Želim samo da nastavim da nižem uspehe, napredujem, razvijam se i opravdavam poverenje kako gledalaca, tako  i Pinka, moje kuće, koja mi je to poverenje i ukazala. A ljubavi što se tiče... Pošto je dugo već nemam, spreman sam da mi se desi! Ali ona prava, ludačka, koja te potpuno poremeti, prodrma i učini da ne skidaš osmeh s lica. E, to hoću! 

Foto: Privatna arhiva

Na otvaranju druge sezone "Zadruge" je javno obelodanjeno da Darko postaje voditelj najgledanijeg rijalitija, što je bilo veliko iznenađenje, jer su čelnici televizije Pink to sakrili čak i od njega. 

- Verujte mi da pojma nisam imao! Ja sam to želeo i nadao se, ali nisam znao da mi to zaista i sleduje. Što je najgore, svi su oko mene znali, svi moji nadređeni, a ćutali su, jer su želeli da me iznenade i vide moju reakciju. Kada je krenuo da mi zvoni telefon i stužu čestitke, morao sam da vratim nekoliko puta snimak, da se uverim u to što čujem, pa tek onda da se obradujem! I naravno, bio sam nekoliko sekundi ljut na sve oko sebe jer mi niko ništa nije rekao, dok su oni umirali od smeha zbog moje reakcije. To je baš bio trenutak za pamćenje… 

Iako je sve oduševio svojom spontanošću i humorom, Tanasijević ne krije da je imao velike lapsuse, ali evo na koji način je to pokušao da prikrije.

- Ozbiljan sam tremaroš i paničar, doduše sada i ne toliko koliko na početku. Bogu hvala, imao sam veliku sreću da nikad, ali nikad to gledaoci nisu primetili, iako su nekoliko sekundi pre nego što se uključimo uživo u program kroz moje drame i paranoje prolazili šminkeri, organizatori, producenti, režija… Jednostavno, velika odgovornost i uzbuđenje me je dugo “radila” na tremu koja parališe. Sada je i nemam toliko, više uzbuđenje, to svakako. A lapsusa je bilo, što je sasvim normalno i očekivano za noćni lajv program koji nekada traje i po 5-6 sati. Ipak, razumećete, trudim se da ih se ne prisećam.

Foto: Privatna arhiva

Voditelj Zadruge nam je otkrio i šta se to dešava iza kamera dok je prisutan na velelepnom imanju tokom žestokih svađa. 

Isto kao i na TV-u – nema laži, nema prevare, montaže… Sve je to lajv prenos realnog života. Međutim, unutra su osećanja mnogo intenzivnija nego s “one strane ekrana”, pa mi ne bude baš prijatno kada prisustvujem nekom žestokom sukobu ili situaciji. Važno je tada smiriti strasti, ostati profesionalan i trezven što mi, srećom, polazi za rukom.

VODITELJ ZADRUGE BI PRISTAO NA RIJALITI IZAZOV

- Nikad ne reci nikad. Ne mogu da kažem da ne bih voleo da iskusim i takvo iskustvo, čisto da vidim kako bih se ja snašao u ulozi zadrugara. Ako mene pitate, deset meseci je zaista dug period. Moja neka idealna mera bi bila mesec dana. Međutim, ukoliko bih imao ponudu koja se ne odbija, verovatno bih presekao i prihvatio, pa kud puklo da puklo! Ipak, na kraju krajeva, siguran sam da je “ova druga strana”, na kojoj sam sad, za mene prava, da se tu najbolje snalazim i da tu treba i da ostanem.

Za sam kraj intervjua Darko ističe da je ponosan što je deo ružičaste imperije i što sa njima gradi svoju karijeru.

- Velika je stvar biti deo, samo jedna karika ovakvog projekta, najzahtevnijeg i najskupljeg na ovim prostorima, koji već četvrtu sezonu ruši sve rekorde. Kao što rekoh, ja sam tu samo mala, i ne toliko bitna karika u jednom velikom timu profesionalaca i kreativaca na koje sam ponosan i koje, zapravo, uz čelne ljude Pinka, smatram najzaslužnijim za uspeh “Zadruge”. To su svi oni ljudi “iza kamere” bez kojih ovo ništa ne bi postojalo niti funkcionisalo ovako sjajno.

Foto: Jelena Simonović

- Ne mogu da kažem da nisam verovao da se na jednom ogromnom tada gradilištu može izroditi ovakav imaginarijum, ali da će to sve sada izgledati ovako kako izgleda, nisam mogao da zamislim. Iako sam obišao toliko puta Zadrugu i poznajem joj svaki ćošak, uvek se iznova oduševljavam njenim sjajem i izgledom, standardima koji su postavljeni, ali i prvobitnoj ideji autora… Jer, ideja je najskuplja!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 3 godine

Daj bože da se Darkić zaljubi u novog dečka....sa srećom sexi dečkiću...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija