• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit Informer

10.01.2021

15:40

STANIJA SE VRAĆA STAROM BIZNISU! Pored kozmetike, radiće i OVO - Dobro zarađujem, ali ŽELIM DA...

Estrada

STANIJA SE VRAĆA STAROM BIZNISU! Pored kozmetike, radiće i OVO - Dobro zarađujem, ali ŽELIM DA...

Podeli vest

Iako se njena muzička karijera završila neslavno, Stanija Dobrojević ističe da bi volela ponovo da se lati mikrofona.

Ukoliko do toga dođe, ovoga puta će sve biti drugačije, budući da se rijaliti zvezdi dopada samo jedan segment posla pevačice.

- Muziku sam batalila jer lepo zarađujem od organske kozmetike, i ovde i u Americi. Volela bih da snimim još neku pesmu, ali ne i da nastupam. Nije lako celu noć pevati u zadimljenim prostorijama. Ogadili su mi se nastupi - rekla je Stanija za Hit Informer.

Foto: printscreen instagram/stanijadobrojevic

Osim toga, Dobrojevićeva je u svom maniru odgovorila na pitanje ko se bolje ljubi - Vladimir Tomović ili Marko Marković?

- Vladimir čak i ne zna da se ljubi. Marko se najbolje ljubi, naravno. Kod njih dvojice je jedino zajedničko to što su obojica Crnogorci - istakla je rijaliti zvezda uz osmeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija