• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

01.02.2021

12:25

JELISAVETA I TEO KUPUJU KUĆU! Luksuzna nekretnina u jednom od NAJBOGATIJIH GRADOVA - živeće van SRBIJE!

Estrada

JELISAVETA I TEO KUPUJU KUĆU! Luksuzna nekretnina u jednom od NAJBOGATIJIH GRADOVA - živeće van SRBIJE!

Podeli vest

Bračni par Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić navodno su odlučili da u Bolonji, gde već neko vreme žive zbog Teovog poslovnog angažmana, kupe kuću.

Jelisaveta i Miloš planiraju da kupe kuću u ovom industrijskom, poljoprivrednom, finansijskom i transportnom centru, budući da im se Bolonja veoma dopada, piše "Kurir".

Ovaj grad, u kojem Miloš igra za klub Virtus, sedmi je po veličini i jedan od najbogatijih gradova Italije.

Kako se dalje navodi, glumici i košarkašu, koji već duže vreme žive u prestonici pokrajine Emilija-Romanje, naročito se dopada to što ima najveću sačuvanu staru gradsku četvrt u ovoj zemlji. Poznat je po svojim tornjevima, crkvama, natkriljenim tremovima i industriji testenina. Ovde se nalazi i najstariji univerzitet na svetu, osnovan 1088. godine, koji i dalje privlači mnogobrojne studente, što im odgovara za školovanje njihovih naslednika u budućnosti.

Foto: instagram printscreen/jagodenamagli

Sve što su doživeli i videli u prethodnom periodu je uticalo na to da odluče da sebi obezbede krov nad glavom i da upravo Bolonja bude grad koji će biti njihova životna baza. Naravno, u Srbiji imaju nekretnine, i tu im je porodica, pa će često dolaziti u svoj grad.

Glumica je nedavno opisala svoj život u Italiji.

- Italijani su preležerni, preopušteni, ne mogu to da izdržim. Ipak, dobro je što vrlo retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo nauči. Dopadaju mi se njihovi porodični rituali, od 14 do 17 sati je pauza za ručak i to svi poštuju. Lepo je da imate vreme rezervisano za porodicu, da zajedno doručkujete, ručate i večerate - rekla je Jelisaveta.

Foto: printscreen instagram/jagodenamagli

Ni Jelisaveta ni Miloš za sada nisu komentarisali ove navode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija