• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

17.03.2021

16:44

NATAŠA BEKVALAC MENJA PROFESIJU?! Pevačica dobila PONUDU koja se NE ODBIJA - zavrteće vam se u glavi od SUME!

Estrada

NATAŠA BEKVALAC MENJA PROFESIJU?! Pevačica dobila PONUDU koja se NE ODBIJA - zavrteće vam se u glavi od SUME!

Podeli vest

Pevačica je navodno išla na pregovore o razvijanju biznisa i snimanju novih kampanja za koje joj nude silan novac!

Nataša Bekvalac će navodno reklamirati proizvode i naplaćivati objave na društvenim mrežama, a od iznosa koje joj nude vrti se u glavi.

- Pandemija virusa je mnogo pogodila estradnjake, pevače posebno. Nastupa nema, prilivi novca su zaustavljeni, a rashoda ima na sve strane. I dok se mnogi dovijaju na koji način da se opare, Nataša je dobila ponudu koja bi joj mogla doneti finu zaradu. Pitali su je da snima reklame određenih proizvoda i da naplaćuje objave na društvenim mrežama, koje su tokom korone procvetale - otkriva izvor i dodaje:

Foto: TV Pink printscreen

Nataša se u prvi mah premišljala, ali onda su joj objasnili da bi mogla da bira proizvode koje bi reklamirala, te da ukoliko joj se nešto ne dopadne i ne želi sama da koristi, ne mora da preporučuje brojnim pratiocima. Pevačica je želela da čuje o kakvoj tačno ponudi je reč, da napravi strategiju i plan, kao i da se dogovori o sumi novca koja je u igri. Svesna je da su upravo društvene mreže u poslednje vreme veliki izvor zarade kao i da mnoge njene kolege aktivno naplaćuju reklame. Atraktivna je, ume da pozira i da se slika, tako da joj samo fotografisanje za objave na Instagramu ne bi teško palo, kao ni za kampanje u kojima bi se koristile njene fotografije ili video snimci.

Tokom boravka kod agenta Nataša je navodno razmatrala i ideju o višemesečnim paketima i projektima za određene brendove, koji ne pitaju za visinu honorara samo da se Novosadska Barbika nađe u njihovoj reklami.

Foto: TV Pink printscreen

- Nije očekivala da će biti tako tražena i da bi mogla da razvije pravi biznis. Sve je dosta ozbiljnije nego što je mislila. I ranije je imala saradnje sa određenim brendovima, kako ima više od 800.000 pratilaca na Instagramu, mogla je da uzme i po 3.500 evra za objavu na zidu, a za stori oko 2.000 evra. Naravno, kada je u pitanju dugoročna saradnja, cene su bile niže. Međutim, sada je situacija drugačija. Agent ju je savetovao da dobro razmisli o ponudama koje joj je predočio, te da dok ne nastavi sa aktivnim nastupima svu pažnju usmeri upravo na ovakve kampanje. Razmatrali su razne ideje i svota koju je Nata zarađivala, a i koju će zarađivati nimalo nije zanemarljiva. Ovo i u budućnosti, bez obzira na pevanje, mogao bi da joj bude unosan biznis - zaključio je izvor.

Inače, Nata je pre nekoliko godina napustila Beograd i sa ćerkama Hanom i Katjom se preselila u rodni Novi Sad kako bi bila blizu svojih roditelja. Ipak, početkom 2021. godine rešila je da njen dom ipak treba da bude u prestonici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija