• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

20.04.2021

10:56

Lepa Lukić PROGOVORILA O SVOM POROKU, pa UPOREDILA SEBE sa TESLOM: I ON JE TO VOLEO!

Estrada

Lepa Lukić PROGOVORILA O SVOM POROKU, pa UPOREDILA SEBE sa TESLOM: I ON JE TO VOLEO!

Podeli vest

Pevačicu narodne muzike Lepu Lukić godinama unazad bije glas da se kocka.

Lepa Lukić priznaje da od kockanja nije odustala ni tokom pandemije Kovida - 19:

Ja ne idem u kafane, ne volim da skitam po kafanama. Ja ne pijem, ne pušim, znači moram nešto da volim, moram neki relaks negde da imam. Ali taj relaks koji ja volim, neću ga sad spomenuti ovde, znaće svi, ceo svet, taj relaks imale su i veličine svetske, čak i Tesla je voleo to - rekla je Lepa i dodala da je narod nikada nije osudio zbog njenog poroka:

- Oni misle ja visim tamo, ja odem tamo samo po neki put, idem kad sam slobodna i kad nemam neko snimanje. Kad nemam obavezu, pogotovo sad kad je korona, ko peva sad, ja sad više ne moram ni da pevam, ja samo što volim da pevam.

Pevačica smatra da se o njoj piše jer je zanimljiva:

- A što ne pišu o drugim kolega, a znači ja sam im interesantna, hvala Bogu - završava Lepa.

Foto: Printscreen Youtube/Happy

Lepa Lukić u Parovima

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija