• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

02.05.2021

11:33

OVA GODINA JE DRUGAČIJA - Kija Kockar prvi put za najveći hrišćanski praznik bez majke: FALI MI, ONA JE VELIKA LAVICA!

Estrada

OVA GODINA JE DRUGAČIJA - Kija Kockar prvi put za najveći hrišćanski praznik bez majke: FALI MI, ONA JE VELIKA LAVICA!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar proslavlja Vaskrs u krugu porodice, ali ove godine njeno srce neće biti potpuno ispunjeno

Ona ističe kako će najveći hrišćanski praznik Vaskrs provesti sa svojom porodicom u rodnom Zrenjaninu, ali želi kao velika vernica da u svom domu u Beogradu ofarba pre svega crvena ali i nekoliko šarenih jaja.

Foto: informer.rs

Kija Kockar

Ono što je tradicija jeste prvo crveno jaje, kom definitivno posveti najviše pažnje pa je ono uvek nekako posebno. 

- Iako je moja mama u "Zadruzi" ja ću se postarati da u svom rodnom domu bude ispoštovana tradicija. Do sada majka je sve završavala, ja nekako dođem kao gost jer u svom domu pripremam sve sama. Ova godina je drugačija, jer kao što sam rekla Nadica je u rijalitiju, a ja ću biti prava domaćica i postarati se da Vaskršnja trpeza bude pripremljena na obe strane - govori Kristina i dodaje:

Foto: informer.rs

Kija Kockar

- Naravno da mi fali mama, ali ponosna sam na nju koliko dugo je izdržala unutra i kako se nosi sa svim stvarima koje je okružuju. Ona je lavica i boriće se do kraja, a moju podršku ima, i naravno da je čekam u finalu - rekla je Kija za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 2 godine

Veoma neukusno odjevena na danasnji pravoslavni praznik. Medjutim za to je najvise kriv 'Informer' jer je on objavio ovu fotografiju koja ne prilici danasnjem danu.

milan

pre 2 godine

Kija, mnogo si mlada da ti grudi doliko vise,... sta ce biti kada budes 50

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija