• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/E.S.

22.04.2021

07:45

IZGLADILI ODNOS?! KIJA KOCKAR i FOLKER ZAJEDNO GLUME u SERIJI! POMIRILA IH LOVA?!

Estrada

IZGLADILI ODNOS?! KIJA KOCKAR i FOLKER ZAJEDNO GLUME u SERIJI! POMIRILA IH LOVA?!

Podeli vest

Kija Kockar i Aca Lukas glume u seriji "Aviondžije"! Pevačicu i folk zvezdu, koji su na ratnoj nozi, pomirila je ozbiljna lova, saznaje Informer.

Naime, Kija je dobila 12.000 evra da glumi samu sebe, dok je Lukasov honorar čak 56.000 evra. Radnja ovog sitkoma smeštena je u letelicu jedne avio-kompanije, a kroz nju će prodefilovati brojne poznate ličnosti, pa i ove zavađene kolege!

Lukas je nedavno otvoreno pokazao da ne podnosi Kockarevu. Kad je saznao da je Kijin roman "Moj potpis" bio najprodavaniji na Sajmu knjiga pre tri godine, opleo je po mlađoj koleginici.
"Koliko ima ta knjiga, dve strane? Koliko strana može da ima knjiga osobe koja se pojavila pre godinu-dve? E Dobrice Ćosiću, e Ivo Andriću! Prevrćete se u grobu. Svet je propao! Ma i njeno pevanje. To njeno bečenje je degutantno", žestok je bio muzičar, koji nije krio da mu se pobednica "Zadruge 1" ne dopada. Kockareva mu nije uzvratila javno, ali je prijateljima rekla da je "Lukas očigledno bio u alkoholisanom stanju kad je to izrekao".

Foto: TV Pink printscreen

Aca Lukas gostuje u emisiji

Ipak, zbog novog poslovnog angažmana oboje su spustili loptu.

Milion evra za seriju

Snimanje serije "Aviondžije" košta više od milion evra.
- Svaka epizoda košta oko 24.000 evra. To znači da će se na seriju potrošiti 1.152.000 evra!

- Kija je rado prihvatila da se pojavi u "Aviondžijama", posebno jer je radnja smeštena u avion, a ona je bila stjuardesa. Trenutno nema nastupe, pa je zadovoljna što je zaradila 12. 000 evra za dve epizode. Lukas je neko vreme pregovarao s produkcijom dok nije postigao cenu koja mu odgovara. Iz ovog projekta izaći će bogatiji za čak 56.000 evra, a njegova uloga se još piše i pojaviće se u nekoliko epizoda - priča izvor blizak produkciji i dodaje da je Kija je snimila prvu epizodu, ali da joj snimanje druge tek predstoji:

- Planiraju da baš njih dvoje budu zajedno u epizodi, jer bi to bio dobar marketinški potez.

Kija: Glumim s Giletom

Kija otkriva da se u prvoj epizodi pojavljuje Gile iz "Električnog orgazma".
- Igrala sam sebe, kao poznatu ličnost na letu. Sa mnom je i Gile. Čim su mi poslali scenario, shvatila sam da mi je tema zanimljiva i bliska i da će pokazati smešnu stranu avijacije. Dok sam radila kao stjuardesa, imala sam mnogo bizarnih situacija na letovima - kaže Kockareva.

On dodaje da će "Aviondžije" imati 48 epizoda.

- Za sada mogu da vam otkrijem da ćete videti i Leontinu Vukomanović, kao i da smo u pregovorima s jednim političarem. Kad je reč o glumcima, tu su Slaven Došlo, Toni Mihajlovski, Matea Milosavljevič, Ljuba Bandović... - priča sagovornik.

Aca Lukas juče nije odgovarao na naše pozive, dok nam je Kija Kockar rekla da nije znala da on glumi u "Aviondžijama":

- Nisam znala da i Lukas učestvuje. Verovatno će uključivati poznate ličnosti kao goste leta. Kad je reč o njegovim prozivkama na moj račun, ni ne se sećam se toga.

Foto: Printscreen AmiG Show

Kija u emisiji

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija