• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

01.05.2021

14:00

JEDNOM MI JE TOLIKO POZLILO DA SU MORALI DA MI UKAŽU POMOĆ! Zorana Pavić progovorila o dijeti, a onda je otkrila ŠTA JEDE!

Estrada

JEDNOM MI JE TOLIKO POZLILO DA SU MORALI DA MI UKAŽU POMOĆ! Zorana Pavić progovorila o dijeti, a onda je otkrila ŠTA JEDE!

Podeli vest

Pevačica Zorana Pavić kaže da je rigoroznim dijetama ugrozila zdravlje, ali da je onda pronašla način da gubi kilograme na zdrav način

Pevačica Zorana Pavić smršala je 20 kilograma i ljudima pokazala potpuno novu sebe. Kroz razne dijete i metode, naučila je bitnu životnu lekciju.

- Sve varijante koje su brze, one su i kuse. Ugrozila sam zdravlje rigoroznim varijantama, tačnije koristila sam sirup za detoksikaciju i jela samo limun. Nažalost nakon toga može samo da se završi u bolnici i to nikako ne treba sebi dozvoliti. Limun ubija apetit, ali ubija i organizam. Jednom prilikom sam završila na infuziji. A jednom mi je toliko pozlilo, da su morali da mi ukažu pomoć kako bi sve bilo u redu. Promena ishrane, fizička aktivnost, laseri, kao i ogromna volja i želja da opet budem ona stara Zorana su mi pomogli – poručuje pevačica koja je objasnila kako izgleda njen jedan meni.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Zorana Pavić je smršala 20 kilograma

- Ceo svoj život sam grešila, jela sam jednom dnevno u nekim večernjim satima kada po ceo dan imam obaveze. Sada sam sve promenila. Ujutru pre nego što popijem kafu pojedem šumsko voće koje mi prija ledeno. Za ostale obroke jedem bareno meso i povrće. Riba koja može da bude sardina i tuna. Salate i to, ne mešanje ugljenih hidrata i proteina. Volim da pojedem rukolu koja je zdrava – kaže Zorana koja kao i svi umetnici, trenutno nema posla.

- Na gubitku su svi, ne samo u kontekstu zarade. Sem što nam je to profesija, to nam je i velika ljubav. Svaki umetnik kada ne radi svoj posao, oseća se beživotno. Ne želim da pristanem na to da je život stao, uvek sam nepopravljivi optimista – govori Pavićeva.

- Iskreno rečeno, ispada kao neko predskazanje, jer nas je toliko ljudi napustilo. Imam u planu brzu pesmu koja bi mogla da razbije ovu tugu. Rođena sam kao borac, ceo svoj život sam uložila da budem svoja i nezavisna. -


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jasmina

pre 2 godine

Jaooo..što ne kaže da je operisala želudac kao Ana, Darko Lazić ,Indi...Čeka da doktor progovi..Dosadna je sa pričom o limunu..

MARINA TUCAKOVIĆ JE BILA U VEZI SA OVIM PEVAČEM , A ONDA SU TURBULENTNO RASKINULI! Napisala mu je najveće hitove, a EVO U KAKVIM SU ODNOSIMA DANAS!
Estrada

MARINA TUCAKOVIĆ JE BILA U VEZI SA OVIM PEVAČEM , A ONDA SU TURBULENTNO RASKINULI! Napisala mu je najveće hitove, a EVO U KAKVIM SU ODNOSIMA DANAS!

Tekstopisac Marina Tucaković sedamdesetih godina prošlog veka bila je u ljubavnoj vezi sa pevačem Oliverom Mandićem, koji je tada bio na početku muzičke karijere. Iako se u javnosti gotovo uopšte nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim

01.05.2021

13:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija